Анализе

Шокантна анализа крви након вакцинације

  • Ово је објављено на сајту друштвених медија. Очекујемо да ће бити објављено још слика микроскопа са тамним пољем на којима се виде катастрофалне промене у крви људи који су узели смртоносну инjекцију (вакцина против коронавируса, прим.прир.), што није никако „вакцина“

Ево текста који је објављен са приложеним фотографијама.

„Имам пријатељицу која је стручњак у својој области за нутриционистички микроскоп. Много ми је помогла. Има много клијената који су примили „вакцину“ и тражили су од ње да дођу на бесплатну анализу крви. На њен ужас имала је шта да види. Горња слика је потпуно здраве крви и крвних зрнаца пре инjекције. Крвне ћелије су се драстично промениле у наредних неколико дана. Трећа слика приказује безброј страних нано честица (беле мрље) које се појављују у вашој крви убрзо након инjекције. Ваше тело се никада не може детоксирати и на крају ће нано честице ући у сваку ћелију вашег тела.“

То укратко значи да никада нећете бити исти и да ће вам здравље бити у великој мери угрожено до краја живота. Ово је, без сумње, злочин масовног геноцида над човечанством.

 

 

Забележите коначну слику одмах изнад, четврта слика, показује да крвне ћелије ове особе више нису глатке и симетричне, већ су прекривене избочинама. Ово је намерни светски рат на људској крви. Као што кажу др Шери Тенпени, др Лук Монтањије и други, вакцине ће убити и никада неће престати да убијају. Сетите се пројекција „the Deagel.com“, по којем ће само 99 милиона Американаца бити живо до јануара 2025. године, а то је за само 3 и 3/4 године.

Такође запамтите, свим главним политичарима и играчима имена као што су „замрли мозак“ Бајден, Хо Херис Емхоф и преварант Тони Фаући, дата је инjекција физиолошког раствора, а не стварна инjекција. Фаући се већ следећег дана није могао сетити у коју руку је примио инjекцију.

Извор: https://rense.com/general96/shocking-live-blood-analysis-after-vax.php

Приредио: Милан Старчевић


ПРЕУЗЕТО СА САЈТА http://borbazaveru.info/content/view/14416/1/

Подели: