Анализе

„Псовачко-патриотски тренд“ или уринирање по црногорском образу

  • Дијете „српске или четничке“ мајке никад није себе ни другога понизио па да уринира по својој мајци Црној Гори, својој цркви и своме комшији

У подијељеном друштву какво је црногорско, чини се да тензије све чешће и све снажније опкупирају јавни и медијски простор. Па ипак, једна групација – она која себе назива патриотама који воле Црну Гору више него сви други „издајници“ а подржавају структуре бивших власти које се толико вољеле своју земљу да су је бесрамно опљачкали и додатно издијелили – нарочито је осјетљива на мајке.

>>„Еin Volk, ein Reich, ein Führer“ или како „Црногорци“ позивају на отпор фашизму<<

Неко би рекао да је у питању Црна Гора чији су „вјерни синови“ (са скупим аутомобилима, потрошеним државним ресурсима, уништеном привредом и природом, наркотицима и томпусима у хотелима итд.) али није: у питању су мајке – мајке Српкиње које рађају Србе а које редовно прекрсте у „четничку мајку“.

Шиканирање и псовање „српске и четничке“ мајке и постала свакодневица, и код „комита“ са ваучером за гориво, црвеним заставама Мила Ђукановића и његовог бившег коалиционог партнера Ранка Кривокапића – својеврсни тренд.

>>Тресла се гора, „родило“ се СМЕЋЕ<<

Почело је са паљењем и демолирањем центара градова земље коју називају својом мајком уз пљување српског народа, Српске православне цркве и покушаја отимања њених светиња – преко псовања, каменовања, упада у дворишта и напада на старине, изазивања туча и удеса – до још псовања „српске мајке“, пјевања усташких пјесама и уринирања по вратима Цркве.

>>„Комите“ се декларисале као УСТАШЕ<<

Док се неуморно лијепе етикете „другој страни медаље“ по „шовинизму“ – српски народ у Црној Гори упорно је и доминатно позивао на мир, без псовања ичије мајке а нарочито без паљења и ломљења културног и јавног добра. Стога не чуде покушају разних медијских и политичких центара да та два „блока“ изједначе, међутим чињенице говоре другачије.

>>Како „комите“ шире љубав<<

Дијете „српске или четничке“ мајке никад није себе ни другога понизио па да уринира по својој мајци Црној Гори, својој цркви и своме комшији.

А „посвачком и хушкачком тренду“ мјесто је, према мишљењима многих – у психијатријским установама или затвору. У зависности од степена дијагнозе.

ИЗВОР: https://www.in4s.net/psovacko-patriotski-trend-ili-uriniranje-po-crnogorskom-obrazu/

Подели: