Анализе

ШИРИ АНТИСРПСКУ ПРОПАГАНДУ: Директор је Хелсиншког одбора, а ево шта јој је задатак (ФОТО)

  • Сведоци смо последњих недеља агресивне бошњачке пропаганде. Милиони долара послати су у Америку, како филм „Дара из Јасеновца“, нашег режисера Предрага Антонијевића, не би био кандидат за престижну награду Оскар. Од тог новца, један део је намењен и бошњачким лобистима из Србије, међу којима предњачи и истиче се својим агресивним, анти српским ставовима, Изабела Kисић

Изабела Kисић је истакнути члан невладине организације, добро познате под називом Хелсиншки одбор за људска права. У тој организацији она је јако високо позиционирана, и налази се на месту извршног директора.

У тој озлоглашеној организацији, на месту председника налази се Соња Бисерко, осведочени мрзитељ Србије. Kолико Изабела прати у тој мржњи свог председника и ментора, говори и податак да је прошле године била продуцент и финансијер контроверзне представе „Сребреница, кад ми убијени устанемо“.

У тој морбидној представи, Срби су представљени као монструми и злочинци а Српска православна црква као кољачко удружење. Поред ове представе, Изабела Kисић је финансирала и многе друге пројекте, који као и овај, имају за циљ ширење бошњачке и анти српске пропаганде. Ту пре свега мислимо на многобројне фестивале, изложбе, представе као и филмове. Због свега тога Изабела Kисић представља један од најважнијих шрафова у моћној машинерији, која има за циљ ширење бошњачке пропаганде на територији Србије.

ФОТОГРАФИЈЕ: Није лепо ћутати


ИЗВОР: https://nijelepocutati.org/?p=746

Подели: