Анализе

О хемијско-биолошком рату

  • Посматрајући ситуацију да нема података о зараженим мигрантима и Ромима, могло би се комотно закључити да је овај извикани вирус можда направљен да прави штету искључиво на бијелцима.

АУТОР: Душко Бошковић

Прије четрдесетак година сам одслужио војни рок у ЈНА и прошао обавезну обуку. На обуци смо имали предавања о хемијско-биолошком рату као и како се треба пјешадинац понашати у случају напада разним бојним отровима и осталим агенсима. Сви смо имали Лични прибор за деконтаминацију (ЛПД) и научили како да га користима у случају напада.

Учило се и о томе да не мора увијек нека држава да буде нападнута тако што ће агресор  да напада људство, може да се пусти зараза на животиње које становништво користи за исхрану, па да се глађу изнури становништво и  војска, те се тако ослаби одбрамбена моћ државе,  што онда олакшава окупирање. У ту сврху су можда и смишљени разни вируси животињских назива: те свињски, те птичији итд.

Југославија је била од самог оснивања нападана са жељом да се разбије, па се лако може десити да је можда и „Вариола вера“ била убачена у сврху изнуравања. Од ње смо се успјешно одбранили ефикасном изолацијом обољелих и муњевитим цијепљењем становништва. Исправији назив је цијепљење, а не вакцинација, јер нисмо били бодени ињекцијама, него су нам загребавали кожу оштрицом и на ту поцијепану кожу примјењивали текућину. Тада смо производили сами своје вакцине, за разлику од сада када морамо куповати туђе и надати се да су више корисне него ли штетне.

Посматрајући ситуацију да нема података о зараженим мигрантима и Ромима, могло би се комотно закључити да је овај извикани вирус можда направљен да прави штету искључиво на бијелцима. Како су нама сви Кинези исти, јер јако тешко распознајемо посебности њихових физиономија, тако смо и ми бијелци вјероватно сви исти Кинезима. Неко ко има интерес да овлада Кином је прво то радио убацивањем заразе међу животиње које они користе у својој исхрани, па како то није дало планирани резултат прешло се на директно заражавање људи да се ослаби одбрамбена моћ.

Како ни они нису наивни и знају шта им освајачи свијета раде дуги низ година не би ли их поробили, и они су можда спремили вирус који напада само бијелце, да се одбране или да их одговоре од таквог вида ратовања. Многи бијелци и бјелачке државе који немају везе са жељом да се Кина пороби страдавају од овог вируса, али као колатерална штета, јер нису још увијек неморални научници успјели да направе вирус који би нападао рецимо само Американце, а да поштеди Србе и Русе. Кинезима су сви бијелци исти, а у глобалном рату када он крене нема се времена правити разлика.

Не знам како вама, али се мени чини да одавно траје хемијско-биолошки рат између великих. То је по крупне капиталисте и велике корпорације најисплативија врста ратовања. Не уништавају се материјална добра нити трајно загађује територија као што је то случај са нуклераним ратом. Јер која је сврха окупатора да упадне некоме у државу ради пљачке, коју је предходно сву порушио и озрачио природне ресурсе које намјерава да запосједне. Нема онда ту шта да се пљачка нити може ту да борави са својим јединицама.

Биолошко-хемијско ратовање је ратовање будућности и морамо бити свјесни тога. Нисам војни стручњак нити војно-политички аналитичар, обичан сам човјек из народа који је стекао овакав дојам посматрајући шта се дешава око мене.

 

Подели: