Анализе

Сламачи привреде подржавају вакцинисање

  • Ипак треба одати признање нашим политичарима, пошто су само пуки сљедбеници и опонашавачи страних политичара. Страни политичари су надмоћни над нашим у сваком погледу, а нарочито у оним лошим стварима. Наши политичари нису надмашили стране нити у добрим нити у лошим стварима
  • Увијек каскамо за Западом, што зна бити и добро у случајевима када они срљају ка провалији

АУТОР: Душко Бошковић

Прегледајући насловнице данашње штампе у Сарајеву на два најмоћнија дневна листа “Дневни Аваз” и “Ослобођење”, можемо само из наслова извучи неке интересантне очигледне закључке. Када у киоску видите да је прво постављено “Ослобођење” или ако је изнад “Дневог аваза”, знамо да су у питању киосци благо наклоњени љевичарима, а ако је обрнуто онда су то киосци десничара. Мада су данас и љевица и десница у ствари један капиталистички организам.

“Политика слама привреду”, а они који се баве политиком су политичари, дакле, политичари сламају привреду. Поставља се питање од чега то живе наши политичари, ако сламају привреду државе у којој су “изабрани” да је воде. Значи да не живе од привреде, него нечега другог.

Ти исти људи који сламају привреду, подржавају вакцинисање. И то не онако уобичајено како се иначе ради, него наглашено црвеним. Они у ствари оваквим насловом вичу на нас, као да нас до сада нису довољно изтраумирали..

Вакцинисање је више привреда него ли нешто друго за шта се издаје. Додуше није наша привреда, искључиво је страна, сву су нашу привреду уништили, како би морали куповати код њих. Окупатор не окупира државе да би од њих нешто куповао и да му они нешто продају, него да он продаје својим колонијама своје производе по што већој цијени, а он од колонија узима шта му треба, на лијепе и мање лијепе начине.

Када неко из власти колонија схвати о чему се ради и побуни се против таквог односа, не заврши добро. У најбољем случају му организују смјену са власти па поставе другог, обично неког младог и неискусног, јер је таквим најлакше манипулисати. Поготово ако је младац одшколован вани у било којем дијелу свог  школовања.

Политичари су својим понашањем, као и многе струке, изгубили сваки кредибилитет код народа, тако да оволики урлаторски наслов да они нешто подржавају, може само да изазове реакцију да народ поступа управо супротно од онога што они подржавају. Јер ако СЛАМАЧИ НАШЕ привреде нешто подржавају, онда то сигурно није добро за нас. Добро је са подржаваче и за привреднике, али стране.

Ипак треба одати признање нашим политичарима, пошто су само пуки сљедбеници и опонашавачи страних политичара. Страни политичари су надмоћни над нашим у сваком погледу, а нарочито у оним лошим стварима. Наши политичари нису надмашили стране нити у добрим нити у лошим стварима.

Увијек каскамо за Западом, што зна бити и добро у случајевима када они срљају ка провалији.

Подели: