Анализе

Baba-roga Sonječka i DW

ФОТО: http://www.novinar.de

  • У старословенској митологији баба- рога је синоним зла, зато је тај старински назив опстао до дана данашњег као најјачи назив за сурово зло које може да задеси народ!

ПИШЕ: Владимир Фролов

Почетком грађанског рата у тадашњој југословенској републици Хрватској, на београдској медијској сцени су истовремено изрониле четири антисрпске баба-роге (НАТАША, СОЊА, БИЉАНА, БОРКА), некадашње пионирке и омладинке милога бравара Броза, наводне антифашисткиње које су покушале да „денацификују српски фашизам“, уз обилату помоћ разних „,хуманиста“ из ЕU, НАТО и драгог чика ЂЕРЂА СОРОША, наравно за њима драге зелембаће (нису гадљиве на доларе) из фондова за рушење комунистичког једноумља!

Од тзв „објективних светских медија“ (VOA, RFE, BBC, DW, CNN) ове боркиње за „светлу будућност српског народа, наравно када тај народ победи мрачне снаге предвођене страшном СПЦ и тадашњим југословенским разбијачем Милошевићем“, имале су отворену подршку!

Прошле су отада три деценије, многи активни учесници политичке и медијске сцене на брдовитом Балкану отпутовали су у вечна ловишта, али се драга Соњечка не да, мумуфицирана, она и даље сеје мржњу према свему што је српско, обарајући се нарочито на Републику Српску, као доказ успешне одбране српског народа у западним српским крајевима од покушаног новог уништења.

Добри познаваоци лика и дела Соњечке, погане на језику и још поганије на разорном делу, омиљене активисткиње другосрбијанског Београда који ужаснуто гледа како се Срби полако, али сигурно усправљају у својој намери да се сложе, обоже и умноже у својој држави упркос очигледне намере сејача зла из Ватикана и NАТО, који само спроводе онај свој већ јавни план назван PAX AMERIKANA, користећи притом све играче у самом Београду, као своју пешадију!

Бака Соња је одавно достигла и престигла милог Данијела Сервера, као србождерка без страха и мане конкуришући чак и Медлин Олбрајт, умешна да у правом часу као мина изнемађења изазове жељени  учинак, и још жељеније последице свог учинка.

Зато и није никакво чудо да се управо она и огласи у интервјуу за мили „објективни“ DW, као водећи србомрзачки медиј још од далеке 1990.године, када су немачки извођачи теренских радова у Југославији уз помоћ потомака усташа, балиста и муслиманских фашиста, почели крвави  пир у распаду  заједничке државе коју су Срби одлучно бранили!   

Драго чедо браварових следбеника, школована и ручно вођена од првог запослења у одељењу за штампу југословенске амбасаде у Лондону, преко улоге оснивача Хелсиншког одбора у СФРЈ, дружи се Соњечка са „објективним DW“ као етаблираним носиоцем медијске меке немачке моћи у данашњој Србији, покушавајући да икако препарира непослушне Србе који су већ огуглали на драгу Соњечку као на штетни вирус сезонског грипа, те више и не хају за њене „објективне“ лажи о стању српског друштва!  

Овога пута се Соњечка нашла у друштву познатих усрећитеља из редова бивших Високих представника у БиХ, расположених да наставе ране радове Бенџамина Калаја, генерала Варешанима и Оскара Поћорека још из прошлог века, изазивајући и последични светски пожар који је буктао дваред у Европи, јер пиромани нису били задовољени у свом пројекту!

Соњечка има у себи довољно мржње (из немоћи, наравно!) да би радо била пироман и по трећи, пардон четврти пут на српском етничком простору, само да се икако преуме Срби и да напокон постану аморфна маса, коју би њене драге ученице потом обликовале пре него ли се гурну у реторту звану ЕU, где већ чуче разни потомци безуспешних реформатора брдовитог Балкана!

Зато и не треба да чуди такав плански наступ и Соњечке и DW, управо пред посету Сергеја Лаврова која њима делује као прст у болно око, јер се свечано пали вечна ватра на Гробљу ослободиоца Београда као видљива рампа безуспешном покушају ревизије историје о победи и победницима над немачким нацизмом, светским фашизмом, и хрватским клерофашизмом на српском етничком простору западно од реке Дрине!

Иступ Соњечке је ипак само бура у чаши воде, казали би српски реалисти који гледају отворених очију у припреме за извођење дугочеканог другог полувремена на брдовитом Балкану, јер су Срби некако увек били јачи у другом полувремену, још од оних међусобица са Византијом у доба Немањића, да се одмах не ватамо за ЦЕР, КАЈМАКЧАЛАН и КОШАРЕ, што тако боле разне извођаче војног дела општег антисрпског наступа, у ком је бакица Соњечка ипак само носилац протезе, те неразговетно фрфља кад јој се иста извади!

Дакле, време је да напокон држава законском регулативом извади протезе другосрбијанским бакицама, али и среди зубало младим наследниуцама, да би Србија била по мери свог народа, а не неких белосветских србофобних наручилаца!

Подели: