Анализе

Веза између вакцина и камења: на споменику пише да се број људи на Земљи мора смањити!

  • На споменику спомиње смањење становништва на Земљи на 500 милиона уз даљње одржавање становништва на овом броју

АУТОР: Душко Бошковић

Интернет је чудо, свега на њему има, и доброг и лошег, па шта ко нађе и шта кога интересује. Ја сам пронашао један споменик, монолитни у Џорџији у САД. На америчком је језику, али има и на другим. Као и у много других случајева нема на србском, али има на хрватском. Ми Срби имамо једну бољку, а то је да нам битне ствари уопште нису битне. А можда ово и није бољка? Вриједи о овоме даље размишљати.

Да се вратим на тему. Да не бих препричавао шта пише на Википедији, то можете сами прочитати на датим линковима изнад, само ћу споменути да се на споменику спомиње смањење становништва на Земљи на 500 милиона уз даљње одржавање становништва на овом броју.

Оваквих димензија и израде споменик се не смије занемарити. Као ни мјесто гдје се налази, у још увијек најмоћнијој држави свијета. Неко се добро потрудио око њега, да би се тврдило да је ово само неки пуки артистички перформанс.

Једноставно питање за наше политичаре, који нису суверени у одлучивању нити један постотак, гласи:

Да ли неко са балканског срболиког говорног подручја може да саопшти нама, да ли има неке везе вакцинација којом нам пријете са овим камењем у Џорџији и уклесаном тврдњом у њима да треба смањити број становника на Земљи?

И какве има везе.

Унапријед захваљујемо на одговору.

 

Подели: