Анализе

ЗБОГОМ – ОВО ЈЕ У ПРОЦЕДУРИ – Да бисте путовали, мораћете да носите дигитални доказ о прегледима, ДНК анализама, вакцинацијама …

  • Common Pass ће приморати појединце да предају суверенитет, сагласност и здравствену приватност свом лекару како би испунили све услове за путовање, што може укључивати различите здравствене прегледе и вакцинације потребне за улазак у сваку земљу, државу или покрајину – као да је вакцинација неки сигуран, свети печат имунитета
  • Сада живимо у свету у коме се за сваког појединца сматра да је „болестан“ док се не докаже супротно

Дана 21. октобра, челници америчких Центара за контролу болести (ЦДЦ) и америчке царине и заштите граница (ЦБП) придружили су се властима и академицима из преко три десетине земаља на аеродрому Хитроу у Лондону.

Тамо су светске власти посматрале одабрану групу људи који су своја тела подвргавали медицинским захтевима како би се укрцала на лет Унитед-а 15 за Неварк, у држави Њу Џерси.

Власти су биле тамо да прославе и подрже нову технологију названу Common Pass. Овај медицински пасош је дигитални сертификат који ће ускоро бити потребан за авио путовања, јавни превоз и велика окупљања на стадионима.

Прво ће се дигитални сертификат користити за верификацију да ли је сваки појединац изложио свој организам непоузданим носним сондама ковид-19 или ДНК брисевима.

Ако појединац није лечен од стране лекара и „ковид-19 негативан“, неће смети да путује.

Common Pass ће приморати појединце да предају суверенитет, сагласност и здравствену приватност свом лекару како би испунили све услове за путовање, што може укључивати различите здравствене прегледе и вакцинације потребне за улазак у сваку земљу, државу или покрајину – као да је вакцинација неки сигуран, свети печат имунитета.

Сада живимо у свету у коме се за сваког појединца сматра да је „болестан“ док се не докаже супротно.

Како се људи одричу слободе због безбедности Common Pass -а, тада ће их контролисати здравствени налози које је издала међународна група медицинских диктатора који траже власништво и надзор над вашим телом и вашом ДНК.

Будући захтеви за путовања обухватиће све оно што се сматра потребним за више добро, укључујући вакцинацију ковид-19, вакцинацију против грипа и мноштво других ињекција, непотребне интервенције, вађење крви и друге медицинске експерименте.

Common Pass захтева да сваки путник уради ДНК анализе, лабораторијско тестирање и вакцинацију.

Ови медицински поступци креирају електронски медицински картон у апликацији и стављају појединца у национални и локални регистар.

Лични здравствени картон појединца забележен је у апликацији, која приморава све да се придржавају правила обављања здравствених прегледа, као и уласка у регистре поузданих лабораторија и места за вакцинацију. Common Pass ће тада или пустити појединца да путује, или ће му ускратити слободу.

Common Pass је везан за нову глобалну економију, као једини „пут напред“ – према Роџеру Дау, председнику и извршном директору америчког туристичког удружења. Ј. Д. О’Хара, извршни директор једне од највећих светских компанија за туристичке услуге, похвалио је могућности апликације да на сигуран начин верификује статус вакцинације људи.

Common Pass је највећа претња грађанским слободама

 Светски економски форум, под великим утицајем Била Гејтса, удружио се са оснивачима пројекта Commons и Common Pass -ом, Пол Мајером и Бредли Перкинсом, како би покренуо апликацију Common Pass.

Авио-индустрија тренутно приморава путнике да носе маске за лице за „добро свих“ – ублажавајући ирационалне страхове да би вирус могао да вреба код неинфицираних особа.

Ова вежба послушности ускоро ће прерасти у следећи услов: обавезан Common Pass, где се сваки појединац мора одрећи телесне аутономије и медицинске приватности како би пружио терет доказа да није „носилац“ дуге листе заразних болести.

Свако невакцинисано људско биће сада је криво за пренос вируса (без научног доказа да је заражено), а своју невиност мора доказати давањем дигиталне документације да нису „клицоноше“.

Да бисте доказали своју невиност, мораћете да обавите лекарске прегледе и медицинске тестове који су повезани са апликацијом Common Pass.

На аеродрому, Common Pass се може скенирати како би се показало да сте у могућности да путујете.

То је најгрубље показивање моћи у историји света и његово одобрење од стране јавних здравствених власти и влада широм света, као да мисле да поседују ваше тело.

ПРЕУЗЕТО СА САЈТА Webtribune.rs

НАПОМЕНА: Овај текст није објављен на социјалним мрежама, вест је забрањена. Могу га прочитати само посетиоци сајта и они који су чекирали опцију примања наших вести путем порука на рачунару или мобилном телефону

Извори: MintPressNews.com, NaturalNews.com, NaturalNews.com, OffGuardian.org, EC.Europa.eu, OffGuardian.org, ECDC.Europa.eu, CenterforHealthSecurity.org

Подели: