Анализе

Зашто се дигла толика побуна против руске вакцине?

  • Па да будемо искрени, много тога око овог вируса је поприлично нејасно!  Или можда сасвим јасно!! 40.000 – 60.000 НАТО војника „чучи“ на руским границама у државама бившег совјетског блока. ( А те земље пресрећне што су из једног прешли у други брлог.) И звецкају оружјем као тобожњи спасиоци света од руске доминације. (Јер, „нормално“ је да постоји само Амеро-енглеска доминација!!)
Сви ти људи, војници, су смештени у некаквим „камповима“, „војничким логорима“. Много је тамо људи, на тако малом простору.  Ко је служио војску, или био на некаквим радним акцијама, или одлазио у колективна одмаралишта, зна каква је то гужва. Заједничке спаваонице, заједничка клозети, заједнички купатила, заједничке трпезарије. Контакти између људи су неминовни! У те кампове долазе људи да раде и опслужују војску, доносе намирнице, раде споредне послове, мешају се са војском људи из локалних средина.
И !!
И, нико тамо није болестан, нико тамо не болује од вируса Корона!  (Чак и да је то строго забрањено, за шест месеци већ негде процуреле вести о зарази!!)
 Па, КАКО ??
Мислим да је свима јасно – да то може само тако што су људи у тим камповима већ вакцинисани!
Други паметан одговор не постоји!
Распоред НАТО армаде према Русији (сиво)
Људи од болести умиру, економска криза расте, криза светске размере.
И тамо неки Јенглези, и Американци, стално „прете“:  „Ево само што нисмо направили вакцину“!!
Тек то је велики и одличан посао! Јер ко се вакцинише, тај је спашен!
Свако ће – ко може, дати велике паре да се спасе и преживи!!
И??
У сред те напете атмосфере, појаве се неки Руси који су направили вакцину, и то јефтину!!
Чим су Руси регистровали вакцину, светски моћници су рекли:   „Ммммм, ко зна каква је, а није прошла ни сва испитивања!!“
И!!
Одна, скоро, сутрадан Јенглези потписују уговор за пласирање њихове вакцине (да им не пропадне цео посао) и ако њихова вакцина још није ни регистрована!!
И то је, као, у реду ? Мислим, продавати нешто што још није ни регистровано, са „тенденцијом“ потписивања уговора на вишеструко већу количину вакцине за даљу продају и пласирање широм света!!!
Е!  ЗАТО, је та руска вакцина неваљашна! Јер се појавила на тржишту пре њихове одавно припремљене – давно и пре појаве пандемије овог вируса.
Ако се сећамо, у штампи је писано, да су се пре више од годину дана од појаве вируса у Кини, тај исти вирус појавио и у Француској, и у Шпанији, и у Италији! Спорадично. То су били пробни балони, да се види како вирус „ради“ и наравно заустављено је даље ширење уз помоћ вакцине која је још онда постојала!
И тако, сада руска вакцина не ваља јер се прва појавила, и јер је пет пута јефтинија од оне коју су они хтели да продају! Пропаде им посао века!!
Е зато та руска вакцина не ваља (и ако је регистрована) а њина вакцина је одлична, иако је још увек НЕрегистрована, али је зато већ продата!!
(Као да то „продата“ може да мења појам „регистрована“??!!)
Слично је било, ако се не варам, са птичиојим грипом! Исто тако се појавио, па где би другде него у Кини! Дигла се прашина, Кинези направили јако брзо вакцину и пропаде им посао!!
Ееее, сада су се малко боље припремили, направили пандемију светских размера, побили мноштво људи, без зрна барута.
Тако су Шпанци освојили јужну Америку, а Енглези северну Америку, уз помоћ вируса! Оно пуцање је било само приде, више као шенлучење!
Значи оба континента су освојена геницидом , Али, не барутом, већ вирусом!!!
И?? И онда се појаве неки Руси који су пре њих пласирали вакцину!
Па како то?
Зато, прогласимо одмах да је та вакцина несигурна, лоша, неиспитана, опасна. У сваком погледу неваљашна!
Јер! Веееелииикииии посао је у питању! И наравно велике паре!!

П О З Д Р А В !!

Драагооољуб

Подели: