Анализе

Сведочење јереја Милоша Цицмила: „Мог малолетног рођеног брата полиција „РАЗВАЛИЛА“ од батина, псовали га, одведен прво на саслушање, па у Ургентни“

Сведочанства о бруталности полиције према грађанима стижу са многих места у Црној Гори

Цивилозована Европа која је донедавно здушно подржавала Ђукановићеву “демократију“, која је “преко ноћи“ склизнула до неслободне и ауторитарне државе како је оценио Фридом хаус, у среду вече згрожена је пред “остварењима“ црногорског режима, који је слободном свету показао колико се мрзи свој народ и људи само због тога што су Срби и припадају Српској православној цркви у Црној Гори, која је уосталом и створила “локомитиву евро интеграција“ и “правредног џина“.

Призори пребијања по систему “10 на једног“ демонстрирани у Пљевљима и Никшићу претешки су за норамлан људски ум, који ниако да схвати да се урла и залеће пендреком на посланике.
– Вечерас је у Никшићу мој малолетни рођени брат (16) од стране полиције „разваљен“ од батина јер је узвикивао да “НЕ ДА СВЕТИЊЕ“. Прво је добро испрскан бибер спрејом по очима у облаку сузавца приде, иако оштећеног вида и асматичар а затим чизмама шутиран у главу и ударан пендреком. Потпуно црног носа, и разбијене доње усне,прво приведен а потом га је наш отац са једним службеником МУП-а повезао на ургентно. Све би то било, не толико необично у овој „демократској држави“, да један од тих јунака није викао за њим, парафразираћу : „ХВАТАЈТЕ ГА, МАЈКУ МУ Ј…., НИЈЕ ОВО ЊИХОВО!“. То је оно браћо и сестре што је горе од сваког вируса. Вирус мржње. Једна тако мала држава да толико има мржње…. Можда због те братске мржње, корона једноставно не може да опстане у Црној Гори… Лечимо се од погрешног вируса…

Ово је на свом Фејсбук налогу написао парох берански, јереј Милош Цицмил, против кога беранска полиција по налогу тамошњег туђилаштва води хајку. Разлог – молитвени ход улицама Берана и кађење улица, “Јачи“ разлог, запажена улога на литијама у граду одакле је кренуо тај талас у Црној Гори, који је тамо поново и “потпаљен“. Главни разлог-знамо га сви…

Иначе, отац Милош је свештеник СПЦ. И Србин, наравно…

ИЗВОР: https://www.novosti.rs

Подели:

One Commnet on “Сведочење јереја Милоша Цицмила: „Мог малолетног рођеног брата полиција „РАЗВАЛИЛА“ од батина, псовали га, одведен прво на саслушање, па у Ургентни“

 1. Опозиција из Демократског фронта је позвала народ на блокаду путева, а онда на “благослов” Амфилохија променила одлуку.
  Амфилохије је, уз полицијске псе, кључни фактор стабилности Миловог усташко-неонацистичког режима.
  Када би сав народ који је излазио на литије сада изашао на улице, и мирно блокирао градове и стратешке институције (а тиме уједно и тријумфално згазио глобалистичко-сатанистичку превару „план-демије“ корона вируса), режим би пао за три дана.
  Али то се неће никада десити, док год се Ђедо пита – он служи (служби и Милу) да модерира (=умерава) и литије и сваки покрет несрећног народа.
  Ако би се Бог питао – а Он Се једини пита – грех издаје Народа Божијег, и његовог предања на распеће и смрт, који чине нове Анне и Кајафе, тежи је и већи грех него распеће Христово. Он, Свесилни, истрпео је муку као непобедиви Муж-Јунак, и није могао, као Бог, да не васкрсне. А овде се распиње и духовно силује нејач – наша деца. И многи који данас умру, неће васкрснути у Живот вечни.
  Крв душа њихових на Амфилохија, и на све остале издајнике Народа у црним расама!

Поставите коментар

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *