Анализе

Тузлак писао Папи у Ватикан: Ви сте генералштаб свјетског нацизма. Уколико гријешим, исправите ме

Данијел Сенкић, Тузла, Босна и Херцеговина

Папи Фрањи

Путем Апостолске нунцијатуре у БиХ

Предмет: Захтјев за брисање из Књиге крштених – Testimonium baptism.

Уважени Папа Фрањо,

Зовем се Данијел Сенкић, рођен сам 29.05.1975. године у Сиегену у Њемачкој од оца Католика и мајке Православке. Крштен сам у Ђакову у Хрватској 23.12.1975. године у Цркви Свих светих, те сам уписан у Тестимониум баптисми свезак XИ, за годину 1975., страна 54, број 225. Крстио ме жупник Иван Јанеш а крштењу је кумовао Антун Врдољак.

Обраћам Вам се путем Апостолске нунцијатуре у БиХ само са једним захтјевом – тражим да ме бришете из Тестимониум баптисми, обзиром да сам крштен са 7 мјесеци старости и тада ми нико није могао објаснити да тим чином постајем Усташа и Нациста.

Наравно, нико тада није могао ни сањати да ћу скоро 45 година након крштења бити и званично сврстан у категорију „Усташа“. Данас, Католичка црква у БиХ и политика иза које Црква стоји, свако супротстављање нацизму и фашизму званично оцјењују супротстављањем Цркви и напад на све Хрвате Католике.

Ако не знате, у организацији Ваше Цркве, у Сарајеву које је било једна од највећих жртви нацизма, 16.05.2020. године у Катедрали Срца Исусова одржат ће се Света миса за нацистичке злочинце који су изгинули у аустријском Блајбургу у сукобу са снагама антифашистичке осовине. Став Ваше Цркве је да је свако супротстављање овој мрачној миси удар на Цркву, које сам и ја, све до сада, био наметнути члан.

Мене су учили ономе што је проповједао Исус Крист и цијели живот се трудим живјети по тим начелима. Живим у земљи гдје комшија десно управо пости свети мјесец Рамазан, а комшија лијево је прије неколико дана прославио Крсну славу Ђурђевдан. Исус Крист рече: „Љуби ближњег свога као самога себе“. Е па, Папа, ја ближњих немам. Ђавоља црква у БиХ на челу са освједоченим нацистом кардиналом Винком Пуљићем сигурно ми неће промјенити мишљање, јер нисам дио његовог стада оваца, него стада Исуса Криста. Не слушам ријечи ђавољег кардинала, него предано читам Библију. И ту је разлика између мене и великог неписменог стада, које се без проблема са чобаном Пуљићем окренуло сотони а не Исусу Кристу.

Вјеру градимо у себи, а не у религијској заједници. Посебно не у религијској заједници која слави нацистичке злочине, која је ријешена да под сваку цијену у наредну суботу у сред Сарајева пљуне на жртве Макса Лубурића, усташког команданта окупираног Шехера, града у којем је само неколико дана пред ослобођење побио преко 700 грађана који нису жељели у стадо са Вашом Црквом и црквеним намјештеницима у Сарајеву. Винко Пуљић, тај ђавољи кардинал, уз своје политичке пулене на челу са бившим комунистичким удбашом Драганом Човићем, жели под сваку цијену да у страдалом Сарајеву оживи нацизам, усташтво и Макса Лубурића. Ја дио тог сатанистичког црквеног садизма не желим да будем.

Обзиром да је ваша Амбасада у БиХ упозната са свим дешавањима, што имплицира на чињеницу да сте и Ви упознати са овим религијским дивљаштвом, сматрам да цијела Католичка црква на челу са Вама стоји иза овога, те да сте генералштаб свјетског нацизма. Уколико гријешим, исправите ме.

Стога тражим да ме изопћите и избришете из свих докумената и архива које се налазе у Цркви, како бих се мирне савјести опрао пред Богом и душу спасио од сотонистичког зла које заговара ђавољи кардинал Винко Пуљић.

Хвала Вам унапријед!

Данијел Сенкић с.р.

ИЗВОР: postar.ba

КОМЕНТАР ГЕОПОЛИТИКЕ

Балканска геополитика и њени сарадници обрадовани су ставом припадника римокатоличке вере Данијела Сенкића из Тузле у Босни, који је послао писмо поглавару Римокатоличке цркве у Риму, папи Франциску и часно, незаобилазно, га обавестио да структуре Римокатоличке цркве на територији бивше Југославије уздижу припаднике нацизма и фашизма – као да су у питању свеци. Обавештава да врховно руководство Римокатоличке цркве одобрава заказану прославу 16.05.2020. године у Катедрали Срца Исусова у Сарајеву, чиме ће се прославити нацистички злочинци хрватске фашистичке војске, који су од 1941. до 1945. биолошки истребљивали православне Србе, Јевреје и Роме. Часни Данијел Сенкић истиче да је немогуће да о овом црквеном прослављању фашиста и нациста није упознат Ватикан, јер ће ову свечаност у Катедрали Срца Исусова у Сарајеву организовати врхунски поглавари Римокатоличке цркве у Босни и Херцегоивни.

Балканска геополитика ињени сарадници захваљују се господину Данијелу Сенкићу на овом часном кораку и подсећа да Ватикан ништа није учинио – да би се заштитио српски православни народ у хрватским градовима, које је хрватска војска, од 1990. до 1995, убијала, прогонила и одузимала им сву покретну и непокретну имовину, лишавајући их и најосновнијих људских права – па и права на приватну имовину. Хрватска је војска тада, као и у Другом светском рату, порушила више од 100 српских православних цркава, сравнила са земљом десетине српских села у свим деловима Крајине и Хрватске и прогнала 800.000 православних Срба, који су побегли у Србију, европске и ваневропске земље, а до данас им није враћена заплењена имовина, нити плаћена одштета за порушена насеља, цркве, привредне објекте, летовалишта, итд.

Римокатоличка црква је с највећим бројем верника и не би смело њено руководство подржавати најнељудскије, злочиначке, планове фашизма и нацизма – како то примећује и часни Данијел Сенкић, што га је подстакло да се одрекне своје припадности римокатоличкој вери.

Подели:

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.