Анализе

Србија коначно има хероину: Позната докторка улази у политику – ОВО СУ ЈОЈ ЦИЉЕВИ

Позната српска докторка Јована Стојковић коначно је објавила да и званично улази у политику изласком на изборе.

Већ неколико година она изражава своје ставове и залаже се за слободу избора а против тортуре и присиле.

Нарочито је акривна по питању присилне вакцинације деце и присилног донирања органа о чему ћуте сви посланици као да се то не тиче њихове деце и породице.

Јована увек подвлачи да није против вакцинације нити врши кампању одвраћања већ да се само залаже за слободу избора, односно за одлуку родитеља да ли ће вакцинисати дете или не.

Оно што је прилично невероватно је то да Јована објављује своје политичке циљеве који су битни за Србију а да тога нема у програмима ни код власти ни код опозиције.

Ево шта су политички циљеви “Покрета Живим за Србију”

– ЗА породичне вредности

– ЗА очување КиМ

– ЗА спречавање нелегалне миграције

– ЗА заустављање преговора са ЕУ

– ЗА слободу избора приликом вакцинације

– ЗА забрану хомосексуалне пропаганде малолетницима

– ЗА ванблоковску позицију Србије

Покрет “Живим за Србију” излази на изборе са овим програмом:

Покрет Живим за Србију излази на предстојеће парламентарне изборе, са кључном тачком програма- борбом за необавезну вакцинацију.

Због недостатка финансија за плаћање потписа, изнајмљивање просторија и нотара, молимо наше присталице да прате обавештења на нашем сајту зивимзасрбију.цом и фб страници м.фацебоок.цом/ЗивимЗаСрбију/, где ћемо вечерас, или у току сутрашњег дана објавити образац за потпис потребан за излазак на изборе, који вас молимо да сами оверите и пошаљете нам назад.

Тада ћемо објавити и све инструкције и адресе на које ће се потписи слати.

Такође, обавестићемо вас о неколико пунктова на којима ће бити могуће дати нам потпис за излазак на изборе.

Ево шта др Јована Стојковић каже о овом закону о обавезној вакцинацији:

Правилник о имунизацији је логичан наставак неуставног Закона о заштити становништва од заразник болести, који је донела Народна скупштина без иједног гласа против, фебруара 2016.

Овај закон предвиђа да нико не може да одбије обавезну вакцинацију, али и оставља простор да се све шире категорије становништва обавежу на вакцинисање, против све већег броја болести.

Закон такође предвиђа да министар са метафизичким надимком може у сваком тренутку да нареди обавезну вакцинацију целокупног становништва против било које болести која корумпираној СЗО падне напамет.

О овоме упозоравају родитељи чија су деца била прва на удару, већ 5 година, међу којима сам и ја, али је наш глас био бесомучно цензурисан, а циљеви извртани и сатанизовани од стране глобалистичких и режимских медија.

У држави у којој Институт за јавно здравље “не зна име правног или физичког лица” које одговара за дугорочну ефикасност, безбедност и нежељена дејства вакцина, а Агенција за лекове и медицинска средства не дозвољава увид у документацију о одобрењу махом страних вакцина, већ је чува као службену тајну, мора се тражити свака врста одговорности за све који су учествовали у доношењу и спровођењу овог менгелеовског закона.

Вакцинација мора бити добровољна, а све у вези ње транспарентно и доступно јавности.

Подели:

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.