Анализе

Кениг: Свет чекају масовна отпуштања радника, планетарна вакцинација и планетарна 5Г

ОДЛУКА О ЗАУСТАВЉАЊУ СВЕТСКЕ ЕКОНОМИЈЕ ПОМОЋУ ПАНДЕМИЈЕ ДОНЕТА ЈЕ У ЈАНУАРУ У ДАВОСУ (1)

* Они који стоје иза пандемије желе електронски ИД за сваку особу на планети – у облику нано чипа који је могуће могуће убризгавати заједно са обавезном вакцинацијом. Овај нано-чип може се читати на даљину са свим личним подацима. Желе и дигитални новац – неће више бити готовине

* Желе и планетарно увођење мреже 5Г, да би касније уследила 6Г. То би им обезбедило потпуну контролу сваког појединца на планети

* Убеђују нас да је 5Г потребна због аутомобила са самосталним управљањем, роботизоване кухињске опреме, вештачка интелигенција у производњи и испоруци свега. Реклама свега тога не открива главно – да би људи били маргинализовани и поробљени

* Да бисте извели овај главни план, потребни су високофреквентни електромагнетни таласи. Стога је постављање 5Г неопходно, без обзира на здравствени утицај на људе, фауну и флору – и без обзира на то како може утицати на вирусне инфекције, попут евентуално тренутног Covid-19.

* Очекује се да ће у Европи најмање трећина до 50 одсто или више радне снаге – зависно од земље и структуре радне снаге – бити незапослено или радити са скраћеним радним временом. А то је само почетак. Незапосленост у САД већ премашује 23 милиона

_______________________________________________________________________

Аутор: Петер КЕНИГ, економиста и геополитички аналитичар (Global Research)

ПРВО долази фарса јер (скоро) универзална влада лаже широм света о смртоносном вирусу, који је назван Covid-19.

Одлука о глобалном застоју – буквално колапсу светске економије – донета је на конференцији Светског економског форума у Давосу који је одржан од 21. до 24. јануара 2020.

Светска здравствена организација је 30. јануара прогласила Covid-19 за ургентни разлог међународне забринутости за јавно здравље (PHEIC). У том моменту било је само 150 познатих случајева Covid-19 изван Кине. Није, дакле, било разлога за проглашавање пандемије.

Али, је 11. марта др Тедрос, генерални директор СЗО, претворио PHEIC у пандемију. То је било  зелено светло за почетак имплементирања „Плана“.

Пандемија је била потребна као изговор за заустављање и колапс светске економије и друштвеног организма.

Није то случајност. Било је више припремних догађаја, који су указивали на правац планетарне монументалне историјске катастрофе.

Почело је пре најмање 10 година – вероватно знатно раније – злогласним Извештајем Рокфелера из 2010. године, који је осликао прву фазу монструозног Плана, који се зове „сценарио закључавања“.

Међу последњим припремним потезима за „пандемију“ био је Еvent 201, одржан у Њујорк ситију 18. октобра 2019-те.

Тај Догађај су спонзорисали Џонс Хопкинс Центар за јавно здравље, Фондација Бил и Мелинда Гејтс и Светски економски форум, клуб богатих и моћних који се сваког јануара састају у Давосу у Швајцарској.

Петер Кениг

Учествовали су бројни фармацеути (интересне групе за вакцину), као и Центри за контролу и превенцију болести (CDC) САД – и Кине.

Један од циљева Еvent 201 била је компјутерска симулација пандемије вируса короне. Симулирани вирус назван је SARS-2-nCoV, или касније 2019-nCoV.

Резултати симулације били су катастрофални јер се оперисало са смрћу 65 милиона људи за 18 месеци и урушавањем тржишта акција за више од 30 одсто – са огромном незапосленошћу и банкротствима.

Управо то је сценарио чији почетак сада живимо.

„Сценарио закључавања“ предвиђа низ грозних и узнемирујућих догађаја или компоненти Плана за спровођење тзв. Агенде ИД2020, у разради Била Гејтса, која је у потпуности интегрисана у циљеве одрживог развоја УН.

Време њеног завршетка је – 2030. (која се такође назива Агенда 2030). Агенда има скривени дневни ред који је непознат већини чланица УН, а исти је и за завршетак Агенде ИД02020.

Указаћу су само на кључне елементе који претходе овоме што свет сада живи и шта следи ако све не зауставимо, ако не покажемо шта је и како је испланирана та потпуно злочиначка превара.

Делови сценарија су:

• Свеобухватни програм вакцинације, вероватно са обавезном вакцинацијом – сан дечачког ума Била Гејтса је да вакцинише 7 милијарди људи.

• Масовно смањење броја становника, план еугенике – делом вакцинацијом а и другим средствима (реф. Бил Гејтс, „ако обавимо посао вакцине, можемо смањити светску популацију за 10 до 15 одсто». (See “Innovating to Zero!”, speech to the TED2010 annual conference, Long Beach, California, February 18, 2010).

• Електронски ИД за сваку особу на планети – у облику нано чипа који је могуће могуће убризгавати заједно са обавезном вакцинацијом. Овај нано-чип може се читати на даљину са свим личним подацима.

• Дигитализовани новац, нема више готовине.

• Универзално увођење мреже 5Г, да би касније уследила 6Г.

Ово би обезбедило потпуну контролу сваког појединца на планети.

То се јавности продаје као Интернет ствари (TIT), што значи аутомобили за самосталним управљањем, роботизована кухињска опрема, вештачка интелигенција (AI) за производњу и испоруку свега.

Оно што јака реклама не каже јесте да би људи били маргинализовани и поробљени.

Да бисте извели овај главни план, потребни су високофреквентни електромагнетни таласи. Стога је постављање 5Г неопходно, без обзира на здравствени утицај на људе, фауну и флору – и без обзира на то како може утицати на вирусне инфекције, попут евентуално тренутног Covid-19.

СЗО ћути, иако признаје да није спроведено независно службено истраживање о опасностима 5Г – и електромагнетних поља уопште.

Да ли то значи да је СЗО уплетена од стране Великог и Моћног у ову смртоносну игру?

Довољно је рећи да је за разлику од других агенција УН, СЗО 1948. основала Рокфелер фондација – see The Lancet.

Такође може бити важно то што отприлике половина буџета СЗО долази из приватних извора, углавном фармацеутске индустрије, али и других, попут телекомуникационих дивова.

Ово је предуслов за разумевање како се ствари планирају. Можда ће помоћи повезивању тачака о оном што долази.

Такође може нам помоћи да схватимо шта се управо догађа у првој фази сценарија „закључавања“. Може да живим бојама покаже криминалну природу мрачне дубоке државе.

Нема то везе са падом берзе – то су синдром шпекуланта, ризици богатих људи, јер је берза западни изум играња са капиталом и капиталном добити а на штету радника, чији животи зависе од тог капитала.

Они су први који одлазе када Велики новац захтева спајање – или банкрот.

Сад имамо готово универзални и НИЧИМ оправдани карантин, тотално затварање свих предузећа, малих и великих – ресторана, грађевинарства, туризама, малих и великих продавница хардвера, пекара, авио-линија и другог саобраћаја, са прекинутим ланцима снабдевања – од фабрика за прераду хране па даље. И, све се то наставља даље.

На Глобалном северу око 90 одсто пословних трансакција потиче од малих и средњих предузећа. А готово сва су сада затворени.

Две трећине или више њих се можда више никада неће отворити. Запослени су отпуштени или су сведени на посао са скраћеним радним временом, што значи хонорарно – а морају да издржавају своје породице.

Сиромаштво и очај настају и постају све јачи. Нема будућности на видику.

Стопе самоубистава ће порасти. Погледајте Грчку у кризи 2008/2009, а и десет година касније:  разбијене породице избачене из станова за изнајмљивање јер више не могу плаћати најамнину. Улични просјаци постају нормалност, а нико не може да уштеди цент.

Очекује се да ће у Европи најмање трећина до 50 одсто или више радне снаге – зависно од земље и структуре радне снаге – бити незапослено или радити са скраћеним радним временом. А то је само почетак.    Према америчким подацима, незапосленост премашује 23 милиона – а очекује се да ће, према предвиђањима ФЕД, Голдман Сакса и Блумберга – у следећем тромесечју достићи између 32 одсто и 40 одсто. Стечај може да измакне контроли.

ММФ предвиђа за 2020. годину економску контракцију од свега 3 одсто и малу стопу раста у другом делу 2021. Потпуно смешно!

На којој планети живее ти људи? Кога покушавају преварити и зашто?

Можда желе да подстакну земље да позајме огромне количине девиза од грабежљивих Бретон Вудс институција, ММФ-а и Светске банке – да се дубоко задуже, држећи се предвиђања ММФ да ће бити добро? Није ли то даље поробљавање уз помоћ преваре?

Глобални југ – или земље у развоју – представљају мрачну причу.

У нормалним околностима, трећина до половине њихове привреде је у сивој зони, што значи да није ни близу било које норме формалног или правног организовања. То су радници без сталног запослења, који раде дневно, или сат по сат – живе од руке до уста, без уштеда, без сигурносних мрежа и у већини случајева без здравственог осигурања. Буквално су препуштени ћудљивости „тржишта“. А сад се тржиште урушило.

Ништа није остало. Нема посла, нема прихода, нема новца за плаћање хране, станарине, лекова, а још владе наређују њима, заглибљеним у сиромаштву, да остану „код куће“ – да буду затворени у карантину – да би се заштитили од вируса, наметнутог вируса ког нико не види, али владе и медији чине све да буду свесни опасности коју представља и ЗАСТРАШЕНИ.

Да никад не знају да ли је то истинито или лажно.

        (следи наставак)

(ИЗВОР: https://www.globalresearch.ca/covid-19-cruelty-universal-lockdown/5710798)

Преузето са портала http://fakti.org/quo-vadis-orbi/kenig-svet-cekaju-masovna-otpustanja-radnika-planetarna-vakcinacija-i-planetarna-5-g

Подели:

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.