Анализе

Павел Тихомиров: Генерална проба претварања свих нас у покорно стадо

Павел Тихомиров (Извор: Руска народна линија)

 • Реч је о сили која се крије иза свега овога, која неумољиво припрема тренутак када ће се читаво човечанство (са микроскопски малим изузецима) добровољно потчинити власти Великог Лажљивца.

 

Свака оваква криза има неколико нивоа. Већ су многи економисти, све са таблицама и схемама, показали да се дешава радикално преуређење глобалног финансијско-економског система. Ко има користи од тога, не знамо, па ми не пада на памет да грдим некакве условне, митске „Американце“, јер су и они – исте такве жртве закулисне власти као и они који у читавом свету, страдају од казнених експедиција САД.

Сада то није важно.

Важно је нешто сасвим друго.

Пред нашим очима се дешава тестирање човечанства на отпорност према манипулацијама.

У питању је генерална проба претварања свих нас у покорно стадо.

И у овом случају није реч о „Британцима“, „масонима“, па чак ни о „Ротшилдима – Рокфелерима“.

Реч је о оној сили која се крије иза свега овога, која неумољиво припрема тренутак када ће се читаво човечанство (са микроскопски малим изузецима) добровољно потчинити власти Великог Лажљивца.

Сада је та сила остварила уверљив резултат.

Никад, током читаве историје Европе, није престајао одлазак у храмове. (Узмимо, у овом случају, као „радну хипотезу“, да је Господ, кроз Свете Дарове, Себе даровао и искреним верницима инославних.)

Она „сила“, која је покренула неке људе да искористе вирус као детонатор психо-епидемије (као решења за њихове текуће политичке и финансијско-економске задатке), била је ђаволски прорачуната. Људи се нису поделили само узајамно, људи су отргнути од Спаситеља. Лишени су Свете Тајне Причешћа.

И ту су се наши православни епископи (не сви, али, авај, наши у Москви, који су решили да причесну кашичицу дезинфикују после сваког причасника) показали у не баш најбољем светлу. Паника и жеља да се угоди неверујућем, антихришћанском свету довела је до заиста богохулних појава, које показују да православни, наводно, ни не верују да у Светим Даровима обитава сами Господ. И да средишњу Свету Тајну схватају као нека протестантска секта, доживљавајући је као пуку „комеморацију“.

И ако је Црква повила главу сада, плашећи се да не раздражи „јавно мњење“, које дириговано сеје панику због јој једног од многобројних врста грипа, шта ће се десити кад дође час да се на људе обруши права куга? Управо та реакција руководилаца нашег црквеног апарата јесте једна од најжалоснијих појава у овом историјском часу.

ИЗВОР: https://stanjestvari.com/2020/04/01/pavel-tihomirov-generalna-proba-pretvaranja-svih-nas-u-pokorno-stado/

Подели:

One Commnet on “Павел Тихомиров: Генерална проба претварања свих нас у покорно стадо

 1. Никада не треба заборавити шта је рекао врло обавештени дипстејтовац, секретар США Мајк Паампео а рече да је у питању лајв егзерсајз, вежба уживо, наживо.
  Mike Pompeo says, “This is not about retribution. This matter is going forward — we are in a live exercise here to get this right.”

  Listen closely, as Trump immediately responds, “You should have let us know.”

  What does this all mean?

  Military Exercise (from Wikipedia): “A military exercise or war game is the employment of military resources in training for military operations, either exploring the effects of warfare or testing strategies without actual combat. This also serves the purpose of ensuring the combat readiness of garrisoned or deployable forces prior to deployment from a home base.”
  —-
  При томе је индикативан одговор Трампа, где се види да он није део те екипе сатаниста, нити је упућен.

Поставите коментар

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *