Анализе

Баговани фејсбук торпедо Бошњачке странке – Аднан Муховић: Пропале су вам литије, четници!

Аднан Муховић

  • Угледни функционер Бошњачке странке, Аднан Муховић, је опет почастио српски народ и вјернике Српске православне цркве низом увреда

Истакнути функционер Бошњачке странке Аднан Муховић не престаје да увесељава јавност.

Овога пута, на мети његовог багованог арсенала аргумената нашле су се мирне и достојанствене литије у организацији Српске православне цркве.

У једној од, њему својствених, фејсбук полемика у које смо имали увид, са пуно жара и премало дара, ова идеолошка реинкарнација са грешком надалеко чувеног ратног злочинца Османа Растодера, по свему судећи, није успјела да прикрије налогодавца ових срамних иступа.

Муховић је изјавио: „Знајте да смо и ми будни и овим потезима мојим се чува Црна Гора од четничке идеологије која је види као дио српског корпуса“. Питамо се, који „ви“, Муховићу? Да ли је руководство Бошњачке странке, чији сте угледни функционер, директни подстрекач овакве реторике? Да ли су ово ти потези којима се „чува Црна Гора“?

Убијеђени смо да Муховић у овом писанију, свјесно и по налогу злоупотребљава своју националну припадност, позивајући се на душу бошњачког народа и говорећи поспрдвачи о литијама. Јер, наспрам његовог говора мржње, стоји говор херцегновског ефендије Хусеина Хоџића, који се јавно солидарисао са Српском православном црквом и њеном борбом за одбрану светиња од срамног слова неуставног Закона о слободи вјероисповијести.

Имајући у виду да ниједном – овом љубитељу њемачке аутомобилске индустрије који је, у свом stand-up перформансу, јавно презрео румунску аутоиндустрију – конкретно – њихов најпопуларнији аутомобил Dacia Duster – нико и никада из руководства БС-а није упутио критику због скарадних и фашистичких писанија, вјерујемо да су управо ови лицемјерни режимски ухљеби и творци фејсбук профила под називом Аднан Муховић.

Олако изречен избор

На крају, покушавамо да разумијемо Аднан Муховића и да све његове ставове, због којих је умислио да је винут у орбиту популарности у његовој родној груди, припишемо незнању. Можда не би Аднан презрео Дачију, да му је неко рекао да се у њих уграђују мотори престижне француске марке аутомобила Renault, те да нису рамена и осовине на Дачији направљени од челика скинутог са Дракулиних кочија, него од стране озбиљних механичарско-инжењерских кругова.

Исто тако вјерујемо, уколико би се Аднан посветио историјској литертури – коју може потражити у личној библиотеци професора Шерба Растодера, у одјељку: Скривана страна историје!, да, свакако, не би затрпавао поштени свијет по Фејсбуку својим повјесним имагинаријама, те да би сајансфикшн историју оставио за Твитер.

Не мислимо буквално, Аднане. Ово за Твитер.

 

ИЗВОР: https://www.in4s.net/bagovani-fejsbuk-torpedo-bosnjacke-stranke-adnan-muhovic-propale-su-vam-litije-cetnici/

Подели:

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.