Анализе

ЗБОГОМ ПАМЕТИ: Драшко Станивуковић тврди да су људи у Републици Српској и Републици Србији два различита народа у две државе?! (ВИДЕО)

Ако порицање чињенице да је у Јасеновцу извршен геноцид и недоумица да ли је „Олуја“ етничко чишћење или није – нису чин националне издаје, ја онда не знам шта је уопште издаја и због чега постоји „Лазарева клетва“! Ако напоменемо да је овај млади тајкунски син и претендент на место градоначелника Бањалуке уз то и заступник тезе да Срби из Србије и Срби из Републике Српске „нису исти народ“ и да „не долази у обзир излазак Републике Српске их БиХ“ ни под каквим условима и околностима, ова језива, слузава слика о издаји се употпуњује и довршава.

С тим да овај размажени младац, одрастао у благостању, није и јавно, стварно отишао из свог народа у неки други, њему ближи, већ остаје међу нама и трује јавност оваквим изјавама. Чак се и водитељ (бошњачки муслиман) нашао у чуду и кренуо да га исправља и решета својим искреним чуђењем због оваквих ставова поменутог Драшка.

Не знам шта бих још додао свему овом сем згражања због оваквих ставова неког ко има амбицију да буде политички представник каквих год Срба и, још, „први човек Бањалуке“.
Невероватно, али истинито.

Свакав коров расте у нашој башти. И то после оноликих страдања српског народа (коме, макар формално, припада овај очигледно трули изданак свог породичног и нашег заједничког националног стабла).

Драгослав Бокан


ИЗВОР: https://nacionalist.rs/razmazenost-i-bezdusnost-drasko-stanivukovic-tvrdi-da-su-ljudi-u-republici-srpskoj-i-republici-srbiji-dva-razlicita-naroda-u-dve-drzave-video/

Подели:

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.