Анализе

Черчил и Тито – Догађаји који ће променити историју Србије (ВИДЕО)

Емисија обрађује мало познате догађаје из наше блиске прошлости који ће одлучити судбину Србије у 20. али и 21.веку. Иако ови догађаји нису сакривени, о њима се углавном ћути а кроз образовни систем ученици и студенти о њима не могу сазнати готово ништа.

 

ИЗВОР:

https://www.youtube.com/watch?v=ik_0TKLHWO0

Подели:

One Commnet on “Черчил и Тито – Догађаји који ће променити историју Србије (ВИДЕО)

 1. ДАБОМЕ, још једна од необоривих потврда да је Ћопави био и остао британски агент . Черчил је као војни командант битанске морнарице уз помоћ масона и убачених еврејских зондера завршио јудејски преврат 1917 у Царској Русији (Колчак је такође био британски агент, као и Керенски). Сталину се удало, да заустави масонски британски преврат.

  Јосиф Брозович акаа Стари (на хебрејском означава онога који нешто крије), акаа Тито (на хебрејском означава Постојаног, Несаломивог, Неуништивог (метафора на глину, постојаност). Свима је познато да је оделење Интернационала али и касније Коминтерна састављена од јавних и нејавних евреја). И Черчил има јеврејске корене.

  Масонство је та скривена јудосила која закулисно руши све пред собом и тежи успостављању Трећег јудејског Храма. Обједињење разнородних масонских ложа под један центар одиграло се 1813-те.
  Слоган «Audi Vide Tace» («Слышать Видеть Молчать») – один из официальных девизов Объединенной Великой ложи Англии, начертанный над престолом Великого Мастера.

  Виндзоры и масоны: как британская королевская семья связана с братством вольных каменщиков: https://www.marieclaire.ru/stil-zjizny/vindzoryi-i-masoni-kak-britanskaya-korolevskaya-semya-svyazana-s-bratstvom-volnyih-kamenschikov/

  Подчињавање Србије али и осталих држава по свету под британску круну се наставља. Нада за ослобођење постоји.

Поставите коментар

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *