Анализе

Ово је била Црна Гора (ФОТО)

Братски против окупатора

  • И ове илустрације иду у прилог тврдњама да актуелни режим бије залудне „идентитетске“ битке, те да новоцрногорци узалуд покушавају да побјегну од самих себе и своје суштине

Свједоци смо континуираних напора дукљанских идеолога, који покушавајући да докажу да Црногорци и Срби немају ништа заједничко представљају Србе као странце и окупаторе Црне Горе.

     Црногорка са, данас прогнаном, тробојком

Тако, тежећи да остваре свој мрачни наум праве вјештачке подјеле међу православним народом Црне Горе.

Ипак, у прошлости је и нашем народу, али и странцима, било јасно да су Црногорци дио српског националног корпуса.

                              Ово је Црна Гора

И ових пар илустрација иду у прилог тврдњама да актуелни режим бије залудне „идентитетске“ битке, те да новоцрногорци узалуд покушавају да побјегну од самих себе и своје суштине.


ИЗВОР: https://www.in4s.net/ovo-je-bila-crna-gora-foto/

Подели:

3 Comments on “Ово је била Црна Гора (ФОТО)

  1. E bas me zabole za Crnogorce. Sto se uopste bavumo njima. Treba ih zaboraviti, ne pisati, ne pominjati..ma nek zive i kao Krez , bas me briga. Na njihovo fekalno more ne idem i zbog toga mi je super u Srbiji na Gocu, Zlataru, Zlatiboru, Uvcu, Viminacijumu, Jagodini, Svilajncu, Rajackim pimnicama, Borskom jezeru, u banjama, u Somboru u Bacu, u Indjiji.i jos kojekude po raznim manastirima i bukovima..

    1. Најлакше је рећи „Е, баш ме заболе…“ Треба се борити да се људи врате у народ где им је место. Не само у Црној Гори, него и у Далмацији, Славонији, Влашкој. Ако се одрекнемо њих, остатак остатака Срба уништиће на Златибору, Гочу… Српство се не брани тако, већ супротно, Да, боле ме ране мог рода ма где он био. Зато пишемо и писаћемо о томе

Поставите коментар

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *