Анализе

Западне ЛГБТ структуре почеле хајку на маму Харија Потера – Џоан Роулинг

НИШТА ЈОЈ НЕ ПОМАЖЕ ШТО ЈЕ РАДИКАЛНА ФЕМИНИСТКИЊА И ШТО ИМА ЗАСЛУГЕ ЗА СЕКС-МАЊИНЕ

* Све је кренуло од тога што је прочитала вест да је у једној добротворној организацији посао изгубила жена-истраживач само зато што је тврдила да „трансгендерни људи не могу изменити свој биолошки пол

* Роулинг је на то одреаговала твитом: „Облачите се како желите, проглашавајте себе за шта хоћете. Спавајте са сваким одраслим који на то пристаје. Живите под пуним гасом у миру и безбедности. Само, не истерујте са посла жене само зато што говоре да је пол – реалност“

* Оперативно је одреаговала највећа америчка организација за заштиту секс-мањина Human Rights Campaign која је објавила: „Трансжене су — жене, трансмушкарци су – мушкарци… А њен председник HRC Альфонсо Дејвид био је још категоричнији: „Роулинг пропагира штеточински фундаментализам који је претња целој ЛГБТК-заједници. Она се мора извинити

* Много горе је прошао `хришћански екстремиста` Адолфо Mартинес из америчке државе Ајове. Он је због спаљиваља мање заставе у дугиним бојама, скинуте са хомо-цркве, осуђен на 16 година затвора

_______________________________________________________________

Аутор: Виктор МРАХОВСКИЈ

БРИТАНСКУ списатељицу Џоан Роулинг, аутора књига о Харију Потеру, људскоправашке организације и активисти оптужили су за мржњу и расизам.

Ствар је у овоме: Роулинг је одреаговала на вест да је у једној добротворној организацији изгубила посао жена-истраживач само зато што је тврдила да „трансгендерни људи не могу изменити свој биолошки пол“.

Мала дигресија. Биолошки пол је заиста немогуће променити. Неког грађанина или грађанку могуће је ослободити `знакова његовог пол`, извести на њему низ операција ради спољне имитације супротног пола и цео остатак његовог живота га кљукати одређеним препаратима. Тако се од некога може направити мушкарац или жена у грађанском или социјалном смислу, али не и у биолошком. Као што је добро рекао Владимир Путин: мушкарци не рађају.

Вратимо се Роулинг. Она је новост о отпуштању преко Твитера прокоментарисала овако:

„Облачите се како желите, проглашавајте себе за шта хоћете. Спавајте са сваким одраслим који на то пристаје. Живите под пуним гасом у миру и безбедности. Само, не истерујте са посла жене само зато што говоре да је пол – реалност“.

Овај њен твит је изазвао детонацију.

Оперативно је одреаговала највећа америчка организација за заштиту секс-мањина Human Rights Campaign која је објавила: „Трансжене су — жене, трансмушкарци су – мушкарци, небинари су — небинари. Копију достављамо Роулинг“.

Председник HRC Альфонсо Дејвид био је још категоричнији: „Роулинг пропагира штеточински фундаментализам који је претња целој ЛГБТК-заједници, нарочито трансгендерној младежи. Она се мора извинити“.

Многи су били много мање коректни, па су Роулинг упућивали и псовке. Зато што је одбијање да се трансжене признају за праве жене – нож у леђа не само плећатим атлетама који су се прогласили за даме па редовно побеђују праве даме на бициклистичким тркама и у ринговима.

Роулинг се огрешила о нову догму која гласи: пол је социјална конструкција и могуће је бити права жена чак и ако се има све што припада мушкарцима.

Мама Харија Потера се приде суочила и са хиљадама проклетстава и оптужби за расизам и антисемитизам. Расизм — за то што је елфа Добија назвала „захвалним робом“. А антисемитизам — за то што је гоблине који чувају злато у банци „Гринготс“ назвала створењима са кукастим носевима.

Ако мислите да је ова муњевита хајка на Роулинг најгоре што се последњих дана догодило на фронту борбе за мањине – преварили сте се.

Адолфо Мартинес

 

Најдивљачкије се догодило у америчком граду Де Мојну, досадном главном граду досадне америчке квадратне државе Ајове.

Тамо су 36-годишњег `хришћанског екстремисту` Адолфо Мартинеса осудили због крађе и спаљивања мање заставе у дугиним бојама.

Он је ту заставу скинуо са `хомоцркве` – зато што је то сматрао светогрђем.

Погодите на колико су га осудили.

Док погађате имајте у виду да су у Русији неког скандалисту Павленског осудили да плати 500 хиљада рубаља казне зато што је запалио улазна врата једне државне установе и да је то било проглашено за „страшну репресију“.

Верујем да нисте погодили. Амерички медији су објавили да је хомофоб и битанга Мартинес могао бити осуђен на максимум пет година затвора. Међутим прогресивни суд утврдио да је украо туђу имовину, па да је ону заставу спалио на `друштвено опасан начин`, а и да је то био преступ `из мржње`. Тако су му напаковали троструки тешки криминал.

И, осудили га на 16 година.

Зато се може рећи да је Роулинг јопш и добро прошла. Бар засад.

Роулинг се на Западу сматра радикалном феминисткињом и борцем за мањине. Она је за легитимизацију ЛГБТ-дискурса и мањина учинила можда више од било кога другог.

Она је доброг професора Дамблдора прогласила за геја, а девојчицу Хермиону – такође уназад – претворила у црнкињу. Она је дуго фигурирала као верна сарадница прогресивности.

Али, ево зауставила се 54-годишња списатељица пред новим врхунцем социјалне праведности и равноправности – и одмах су почели да пенале они за које је годинама много чинила.

Због свега, уместо саосећања (са Роулинг) ево занимљивог закључка.

Људи су веома различити па су за њих општепригхваћене норме – својеврсни социјални језик. Поље на којем могу да схватају једни друге.

Ако се појам нормалности изведе из области здравог смисла и претвори у терен на којем свако може за себе освојити статус норме – неће само почети да нестаје међусобно разумевање. Биће још горе: увек ће се наћи они којима је мало освојеног.

У служби нових догми увек ће се наћи и они који су спремни да линчују. И ево: за спаљивање заставице кажњавају како не кажњавају ни за свако силовање, а љубимицу милиона почињу да сложно шутирају као „фашисткињу“.

Нешто се питам: где је боље живети – у нашем хомофобном, патријархалном и неправедном друштву, где за геј-пропаганду никога не терају у затвор, или у неком прогресивном и толерантном друштву где за хомофобију и трансхобију могу да се изгубе и репутација и посао?

А и да се заглави у затвору све до 2035-те…

 

ИЗВОР: http://fakti.org/quo-vadis-orbi/zapadne-lgbt-strukture-pocele-hajku-na-mamu-harija-potera-dzoan-rouling

Подели:

One Commnet on “Западне ЛГБТ структуре почеле хајку на маму Харија Потера – Џоан Роулинг

 1. У мејнстрим медијима којима руководи плава рука (то су углавном сви медији, чак и у Србији) уведен је неписани табу: промовисати реч разума и истине -не може, говорити истину о ЛГБТ не може. Стварни циљ ЛГБТ нису некакве слободе (иако је €вреонаал правно и јурис законски их заштитио, и ставио законски изнад обичних људи )по њима бидла), стварни циљ је уношење разврата и рушење института брака, стуба хришћанске већине. Све је више деце рођене ван брака (раније су се звала незаконита деца), и потпуним укидањем брака сви ће бити незаконити.
  „Цель, которую мы постоянно преследуем уже В ТЕЧЕНИЕ ТРЁХ С ПОЛОВИНОЙ ТЫСЯЧ ЛЕТ, наконец-то уже в пределах досягаемости. И, поскольку близость цели очевидна, это обязывает нас усилить наши старания и осторожность в десятки раз. Я могу с уверенностью сказать вам, что ещё не пройдёт и десяти лет, как наша раса займёт подобающее ей место в современном мире, где каждый еврей станет королём, а каждый нееврей – рабом “
  Раввин Рабинович (Rabbi Emanuel Rabinovich)
  Наравно, иако се ми неевреји, бунимо, све глобалне појаве диктирају и финансирају еврејистрого у своју корист. Њихов скривени али свети подли рат јесте рат за коначно уништење неевреја, нарочито славјана (реч славјан по хебрејски, као цлав-јан у значењу „крштени, баш такав“ или
  צלָב ז’
  цлав м.р.
  =крест; крестовина
  При томе је додатно важно напоменути да неевреји морају уложити додатни напор и проучити врага и његову веру, проучити еврејство, као константни извор мржње, бунта, извртања, лажи и подлости. На то их гони вера њихова.
  Када неевреј каже да се свет дели на евреје и неевреје, њега евреји обележе антисемитом и то је говор мржње, а када авреј каже да се свет дели на евреје и гоје (неевреје) онда је то слобода слова.
  Бог са два лица или тзв дупли стандарди, јесте бог Јанус…. по њему и почиње свака година…то је јануар. Лицемерно.
  Хуцпа!
  Хуцпа је безобразлук који евреји чине нееврејима. Код америчких евреја постоји такмичење са наградама где се јављају евреји (номинују се) и побеђује онај који је неерејима начинио што веће зло/пакост.
  Спас може доћи само од полукровки, односно људи са смешаном крвљу, који су буднији и брзо реагују. Чисти гоји су полумртви, и ништа их не може покренути.

Поставите коментар

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *