Анализе

Дешифрована Агенда 2030. Уједињених нација: Ево како ће се успоставити глобална моћ владара света и ШТА ЋЕ СЕ ДЕСИТИ СА ЧОВЕЧАНСТВОМ

 • Овај документ описује ништа мање до преузимања власти свих нација широм планете од стране глобалне владе.

“Циљеви” овог документа нису ништа више до шифрованих речи за агенду корпоративне владе која ће заробити човечанство у разорни циклус сиромаштва, истовремено обогаћујући најмоћније светске глобалистичке корпорације попут Монсанта и ДуПонт-а.

У наставку следи 17 тачака Агенде 2030. године, тако да читаоци могу да схвате на шта се овај документ у ствари позива.

Приметићете да нигде у овом документу није наведено да је „постизање људских слобода“ један од њених циљева. Нити се објашњава како се ови циљеви могу постићи. Као што ćете видети, свака тачка овог дневног реда УН-а требало би да се постигне централизованом владином контролом и тоталитарним мандатима налик комунизму.

Превод УН-овог нацрта Агенде 2030 за глобалистичку владу (контролисан корпоративним интересима):

Циљ 1) Зауставити сиромаштво свуда и у свим његовим облицима

Превод: Пребаците све на социјанлу помоћ владе, ваучере за храну, стамбене субвенције и додатке које ће их учинити послушним робовима глобалне владе.

Никада не допустите људима да напредују не би ли помогли себи. Уместо тога, промовишите масовну виктимизацију и послушност влади која обезбеђује месечни “додатак” за основне потрепштине као што су храна и лекови. Означити то као „крај сиромаштва“.

Циљ 2) Искоренити глад, обезбедити храну свима и побољшати је и промовисати одрживу пољопривреду

Превод: Преплавите читаву планету ГМО и Монсантовим патентираним семенима уз истовремено повећање употребе смртоносних хербицида лажно тврдећи да доносе „повеćан принос“ хране.

Стварање генетски модификованих биљака које ће појачати специфичне витамиснке хемикалије, без свести о дугорочним последицама генетског загађења или унакрсним генетским експериментима спровођеним у крхком екосистему.

Циљ 3) Осигурати здрав живот и промовисати благостање за све старосне групе

Превод: Приморајте  родитеље да вакцинишу своју децу  и запретите хапшењем и затвором уколико одбију да сарађују. Прогурајте употребу јаких лекова за децу и тинејџере током извођења “скрининг” програма. Назовите програме масовне употребе лекова превенцијом и тврдите да побољшавају здравље грађана.

Циљ 4) Осигурати инклузивно и једнако квалитетно образовање и промовисати могућности доживотног учења за све

Превод: Промовишите лажну историју и урушите образовање образовним стандардима који производе послушне раднике, а не независне мислиоце. Никада не дозволите људима да науче истинску историју, или ће можда схватити да не желе да је понове.

Циљ 5) Постизање родне равноправности и оснаживање свих жена и девојака

Превод: Криминализовати хришћанство, маргинализовати хетеросексуалност, демонизовати мушкарце и свуда промовисати ЛГБТ агенду.

Прави циљ никада није “једнакост”, већ маргинализација и срамота свакога ко испољава било какве мужевне карактеристике.

Крајњи циљ је феминизовати друштво, стварајући широко прихватање “нежне послушности”, заједно са самоиспуштајућим идејама о јавној својини и “дељењу” свега. Будући да само мушка енергија има снаге да се подигне против угњетавања и борбе за људска права, њено сузбијање је кључно за држање становништва у стању вечне послушности.

Циљ 6) Обезбедити доступност и одрживо управљање водом

Превод: Дозволите моћним корпорацијама да преузму контролу над светским водоснабдевањем и наплаћују монополне цене како би „изградиле нову инфраструктуру за испоруку воде“ која „обезбеђује расположивост“.

Циљ 7) Осигурати приступ поузданој, одрживој и модерној енергији за све

Превод: Кажњавајте угаљ, гас и нафту док промовишете, осуђене на неуспех, “зелене” субвенције за мртвачке стартапове на челу са пријатељима  који сви банкротирају за пет или мање година. Зелени стартапови омогућавају импресивне говоре и медијске извештаје, али због тога што ове компаније воде корумпирани идиоти, а не способни предузетници, увек пропадају.

Циљ 8) Промовисати одржив економски раст, пуно и продуктивно запошљавање и пристојан рад за све

Превод: Регулишите мала предузећа изван постојања минималних зарада које налажу владе и који банкротирају читаве секторе привреде.

Присилите послодавце на испуњавање квота запошљавања ЛГБТ радника уз  утврђивање плата под централно планираном економијом рада коју диктира влада. Уништити економију слободног тржишта и ускратити дозволе и лиценце за оне компаније које се не покоре владиним диктатима.

Циљ 9) Изградити отпорну инфраструктуру, промовисати инклузивну и одрживу индустријализацију и подстаћи иновације

Превод: Увуците нације у екстремни дуг према Светској банци, трошећи дужнички новац за ангажовање корумпиране америчке корпорације за изградњу великих инфраструктурних пројеката који заробљавају земље у развоју у бескрајној спирали дуга.

Циљ 10) Смањити неједнакост унутар и међу државама

Превод: Кажњавајте богате, предузетнике и иноваторе, одузимајући готово све добитке онима који одлуче да раде и усавршавају се. Редистрибуирајте одузето богатство маси нерадних људских паразита који хране продуктивну економију, а притом ништа не доприносе … све док говоре о “једнакости!”

Циљ 11) Учинити градове и људска насеља инклузивним, сигурним, отпорним и одрживим

Превод: Забраните целокупно власништво оружја од стране грађана, концентришући оружје у руке послушних владиних извршилаца који владају над ненаоружаном, поробљеном класом осиромашених радника.

Криминализовати живот у већини руралних подручја тако што ће успоставити “заштићена подручја” у стилу Игре глади за која влада тврди да су власништво “народа”, иако тамо није дозвољено да живе. Натерајте све људе у градове у којима су под сталним надзором,  подвргнути манипулацијом од стране владе.

Циљ 12) Осигурати одрживе обрасце потрошње и производње

Превод: Почните да наплаћујуте казнене таксе на потрошњу фосилних горива и електричне енергије, присиљавајући људе да живе у условима погоршаног животног стандарда који све више подсеćају на услове треćег света. Користите кампање друштвеног утицаја на ТВ-у, филмовима и друштвеним медијима да бисте срамотили људе који користе бензин, воду или струју.

Циљ 13) Предузети хитне мере за борбу против климатских промена и њених утицаја

Превод: Одредите квоте потрошње енергије за свако људско биће и почните да кажњавате или чак криминализујете „животне одлуке“ које превазилазе ограничења потрошње енергије које су поставиле владе.

Спроведите  тотални надзор појединаца у циљу праћења и израчунавања њихове потрошње енергије. Казните власништво над приватним возилима и присилите масу на јавни превоз, где камере за препознавање лица могу да прате и сниме кретање сваке особе у друштву.

Циљ 14) Очување и одрживо коришћење океана, мора и морских ресурса за одрживи развој

Превод: Забраните већину океанског риболова, доводећи до несташице хране и проузрокујући безначајну инфлацију цена хране, која још више људи доводи у економски очај.

Криминализовати рад приватних риболовних пловила и све риболовне активности океана ставити под контролу централног планирања владе. Дозволите само фаворизујућим корпорацијама да спроводе риболовне операције на океану (и доносите ову одлуку у потпуности на основу тога које корпорације дају највише доприноса кампањи корумпираним законодавцима).

Циљ 15) Заштита, обнова и промоција одрживог коришћења копнених екосистема, одрживо управљање шумама, борба против дезертификације, заустављање и обнова деградације земљишта и заустављање губитка биолошке разноликости

Превод: Терајте људе са села у градове под контролом. Криминализовати власништво над приватним земљиштем, укључујући ранчеве и пољопривредне системе. Чврсто контролишите сву пољопривреду путем корпоративне корумпиране владине бирократије чију политику Монсанто готово у потпуности одређује, док УСДА печатира. Забранити грејање на дрва, сакупљање кишнице и баштованство како би се створила потпуна зависност од владе.

Циљ 16) Промовисати мирна и инклузивна друштва за одрживи развој, омогућити приступ правди за све и изградити ефикасне, одговорне и инклузивне институције на свим нивоима

Превод: Давање легалног имунитета илегалним странцима и „заштићеним“ мањинским групама, које ће бити слободне да се баве било каквим илегалним активностима – укључујући отворено позивање на масовна убиства полицајаца – јер су они нова заштићена класа у друштву. „Инклузивне институције“ значе давање повољних пореских олакшица корпорацијама које запошљавају ЛГБТ раднике или било које друге групе које тренутно користе централним планерима у влади.

Циљ 17) Ојачати средства за имплементацију и оживети глобално партнерство за одрживи развој

Превод: Омогућавање глобалних трговинских мандата који надмашују националне законе, истовремено додељујући неограничена овлашћења империјалистичким компанијама попут Monsanto, Dov Chemical, RJ Reinolds, Coca-Cole i Merck.

Усвојите глобалне трговинске пактове који заобилазе националне законодавце и надјачавају законе о интелектуалном власништву, како би се уверили да најмоћније светске корпорације одржавају тоталне монополе над лековима, семенима, хемикалијама и технологијом. Поништавају националне законе и захтевају потпуну глобалну послушност трговинским споразумима чији су аутори моćне корпорације и УН.

Потпуно поробљавање планете до 2030. године

Као што у документу УН-а пише, „Обавезујемо се да неуморно радимо на потпуном спровођењу ове Агенде до 2030.“

Ако прочитате цео документ брзо ћете схватити да ће овај УН програм бити примењиван на све грађане света и под палицом владине присиле. Нигде у овом документу није наведено да ће права појединца бити заштићена. Чак и такозвана „Универзална декларација о људским правима“ појединцима ускраћује право на самоодбрану, право на лекарски избор и право родитељске контроле над сопственом децом.

УН не планира ништа друго него тиранију глобалне владе која поробљава читаво човечанство, док шему назива „одрживим развојем“ и „равноправношћу“.

1984.је напокон стигла. И наравно, све се изводи под лажном етикетом „напретка“ закључује Мајк Адамс за naturalnews.com.

ИЗВОР: https://webtribune.rs/desifrovana-agenda-2030-ujedinjenih-nacija-evo-kako-ce-se-uspostaviti-globalna-moc-vladara-sveta-i-sta-ce-se-desiti-sa-covecanstvom/

Подели:

2 Comments on “Дешифрована Агенда 2030. Уједињених нација: Ево како ће се успоставити глобална моћ владара света и ШТА ЋЕ СЕ ДЕСИТИ СА ЧОВЕЧАНСТВОМ

 1. 1/ Почти все продукты питания заточены на то, что бы сделать нас онкобольными и бесплодными
  2/ В канадском Онтарио у местного пчеловода погибло около 37 миллионов медоносных пчёл. Это примерно 600 ульев. Умирать пчёлы начали после того, как неподалеку взошло поле с ГМО-кукурузой. В погибших пчёлах, а также в их воске и пыльце нашли 121 вид пестицидов.
  3/ Биологическая война. Прививками убивают миллионы людей
  4/ Очередное видео-обращение бывшего сотрудника разведывательных служб Америки Эдварда Сноудена повергло российскую общественность в шок. Более 80% продуктов, товаров, удобрений и лекарств, ввозимых в Россию из США, ПРЕДСТАВЛЯЮТ ОПАСНОСТЬ для населения. С таким СЕНСАЦИОННЫМ заявлением Сноуден выступил в прямом эфире 56 телеканала.

  „Россияне не знают о том, что большинство из того, что они едят уже давно заражено…“
  5/ Авторитетные врачи города Мадрида официально подтвердили первый случай смерти человека, вызванный употреблением генетически модифицированных продуктов питания.

  Трагедия произошла в конце октября 2015 года. 30-летний испанец Хуан Педро Рамос заказал в ресторане салат из помидоров. После съеденных овощей его тело покрылось сыпью, появился отек горла, резко упало артериальное давление. Мужчину отвезли в больницу, но уже через час он скончался. Вскрытие показало, что летальный исход наступил в результате аллергического шока.

  Он был спровоцирован съеденными помидорами, которые содержали в себе ген рыбы.
  6/ Крысы, которые ели ГМО кукурузу, были покрыты раковыми опухолями размером с шар для пинг-понга
  7/ Сокращение населения с помощью ГМО. Генетикам запрещено говорить правду о трансгенной еде
  8/ Россиянка Ирина Цезарь, 20 лет назад уехавшая в Америку, очень пожалела о своем импульсивном поступке, поломавшем жизнь всей ее семье. Американская мечта – это миф. В реальности все совсем иначе.

  Женщина вернулась назад в Россию – она считает, что в США жить не просто опасно, но и совершенно невозможно. У нее большие подозрения, что правительство Америки специально истребляет население
  9/ ГМО оружие массового поражения и длительного воздействия используют для тотального сокращения населения. Необразованные ублюдки производящие ГМО не понимают, что отравляя нашу планету, они себя также лишают будущего…

  Монсанто
  10/ Генетически Модифицированные Организмы (ГМО), усиленно навязываемые Человечеству паразитами в последние двадцать лет, таят в себе множество опасностей для здоровья и жизни людей! Семена и продукты питания с изменённой генетикой отрицательно влияют на всё живое на Земле. Употребление в пищу ГМ-продуктов приводит к угнетению иммунитета, аллергии, болезням желудочно-кишечного тракта, необратимому увеличению печени, уменьшению объёма головного мозга, онкологическим заболеваниям, бесплодию, высокому уровню смертности и заболеваемости новорождённых детей.
  11/ Глифосат Монсанто – уничтожитель сорняков и людей. Корпорация Вангард – спонсор сокращения населения
  …………..

 2. Све је тачно и јасно. Само се не могу сложити са примедбом да је „феминизирање“ једнако са послушношћу. У суштини таква послушност пуна поверења према властима и пуна препуштања надређенима, јесте дечја особина у односу на родитеље, а не женска у односу на мушкарце. Нас као друштво не претварају у жене, већ нас изједначују са недораслом децом над којом је потребно успоставити старатељство. Жене су врло борбене, ништа мање од мушкараца када треба бранити породицу, чак и више. Неке полудивље етничко религијске „групације“ жену припитомљују од рођења, дресирају као да је животиња, и изједначују не само са децом, већ са неживим стварима, али то се не рачуна у цивилизацију људског рода.

Поставите коментар

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *