Анализе

Покренута српска друштвена мрежа „Срболик“

АМЕРИКАНЦИ ИМАЈУ „ФЕЈСБУК“, РУСИ „ВКОНТАКТЕ“, А СРБИ „СРБОЛИК“

Драго уредништво „Борбе за веру“, помаже Бог!

Око 3 и по милиона људи у Србији сваког дана улази на сајт Фејсбук и гледа новости које су објавили њихови пријатељи, разне странице и групе. Зато је та друштвене мрежа веома погодне за преношење информација, за промоцију разних идеја, покрета…

Међутим, верници Православне Цркве и патриотски оријентисани корисници фејсбука се годинама суочавају са жестоком цензуром. На пример, дешавало се да администрација фејсбука обрише објаву и уклони корисника те мреже само зато што је објавио слику генерала Ратка Младића! Такође, изношење православног мишљења по питању хомосексуалности и тзв. „ЛГБТ права“ је забрањено и спроводе се исте санкције.

Дакле, свако ко има традиционалне и родољубиве погледе на свет и људски род, није добродошао на фејсбук.

Ради тога, направили смо србску друштвену мрежу Срболик.

Друштвена мрежа Срболик је настала као резултат потребе људи србског говорног подручја да добију могућност социјалног умрежавања и комуникације које неће бити под утицајем западних фирми, западних држава или било којих других страних фактора.

То значи да је на нашој мрежи добродошло све што се тиче србске традиције, вере и изворних националних погледа на свет.

У том духу, духу проверене мудрости наших предака, Срболик поздравља и прихвате све људе добре воље којима су традиционалне породичне и остале вредности људског рода важне и који верују да је те вредности потребно очувати и неговати.

Аутори Срболика су приликом стварања ове друштвене мреже обратили посебну пажњу на људе који нам долазе са других мрежа као што су фејсбук, твитер или вконтакте. Корисници тих мрежа ће приметити да им је сасвим лако да користе Срболик јер је употреба врло слична употреби тих сајтова.

Осим тога, додатно смо се потрудили да олакшамо прелазак са тих мрежа тако што смо подесили могућност да се нови корисници региструју „на један клик“, користећи већ постојећи налог који имају на фејсбуку или руској мрежи вконтакте.

Добро дошли на Срболик, друштвену мрежу људи којима су древне, проверене вредности морала, части, љубави, вере, наде и храбрости у срцу.

Сајт се налази овде: https://srbolik.com

Уредништво друштвене мреже Срболик.

 

ИЗВОР: http://borbazaveru.info/content/view/12262/1/

Подели:

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.