Анализе

Елизабета II морала да млађег сина Ендрјуа `удаљи од трона` због педофилске афере

ПРИНЦ ЋЕ МОРАТИ ДА СВЕДОЧИ У ЊУЈОРКУ ПОВОДОМ `ОРГИЈА ЗА БОГАТАШЕ`, А ВЕЋ ЈЕ УХВАЋЕН У ЛАЖИМА

* Амерички богаташ Џефри Епстејн који је вероватно убијен у затвору – на своје `кастинге` доводио девојке од 14 година који су се завршавали оргијама у којима су учествовали Епстејнови познаници на високим функцијама. Многи водећи светски политичари и магнати-милијардери

* „Досије Епстејн“ већ има 10.000 страница, а међу учесницима оргија се помињу и чланови британске краљевске породице, Бил Клинтон (долазио је неколико пута), саудијски принц Мохамед бен Султан, израелски премијер Ехуд Барак, најпознатији амерички адвокат Алан Дершовиц...

* „Краљевски проблеми“ су почели након што је Би-Би-Си објавио разговор са Ендрјуом.Претходно је било објављено сведочење Вирџиније Робертс која је открила да је са Едрјуом  ручавала и плесала, а да се све завршавало у кревету. Она је тада имала 17 година

_____________________________________________________________________

ПОТРЕС у британској краљевској породици какав одавно ниjе преживела.

Принц Ендрју, син Елизабете II, одстрањен је од свих „краљевских обавеза“ због „скандала повезаног са педофилијом“. А и интервјуа који је дао поводом тог скандала.

А све је – директно и не сасвим – повезано са мистериозном смрћу позтнатог америчког богаташа-подводача Џефрија Епстејна.

Он је умро у затвору 10. августа 2018-те, упркос томе што је био под даноноћним надзором, који је подразумевао и да у његовој ећији стално гори светло. Чак и томе што је надзор био појачан након што је у јулу нађен на поду ћелије са делимично пререзаним грлом.

У августу се наводно обесио. Власти су објавиле да је то било самоубиство. Међутим, Епстејнов брат је ангажовао патологоанатома Мајкла Бејдена који је утврдио да `самоубица` на врату има три прелома који су готово немогући у случају самоубистава.

Бејден је чак изјавио: „То су преломи који су карактеристични за убиства“.

Утврђено је и да су ноћни чувари, који су морали на пола сата контролисати Епстејнову ћелију, целе ноћи спавали. На само пет метара од ћелије.

Он са Вирџинијом Робертс

 

Пред ћелијом су биле две камере, али у ноћи `вешања` ни једна није функционисала.

Видео-надзор у ћелији јесте, а али је снимак био `нејасан`.

Било би тешко схватљиво да Епстејн у рукама није држао компромитујуће материјале против већег дела тзв. светске елите.

Он је на своје `кастинге` доводио девојке од 14 година који су се завршавали оргијама у којима су учествовали Епстејнови познаници на високим функцијама. Многи водећи светски политари и магнати-милијардери.

„Досије Епстејн“ већ има 10.000 страница, а међу учесницима оргија се помињу и чланови британске краљевске породице, Бил Клинтон (долазио је неколико пута), саудијски принц Мохамед бен Султан, израелски премијер Ехуд Барак, најпознатији амерички адвокат Алан Дершовиц…

„Краљевски проблеми“ су почели након што је Би-Би-Си објавио разговор са Ендрјуом, млађим сином краљице Елизабете II којег многи називају и принцом пријема и вечеринки“.

Претходно је било објављено сведочење Вирџиније Робертс која је рекла да се 2001-ве у Лондону сретала са Ендрјуом, а да их је `спојила` бивша Епстејнова љубавница Жислен Максвел.

Робертс је открила да је са Едрјуом – у кући Жислен у Белгравији – ручавала и плесала, а да се све завршавало у кревету. Она је тада имала 17 година.

Новинарка је Ендрјуа питала: „Да ли сте се икада сретали са Вирџинијом Робертс?“

Одговор је био: „Не!“.

Уследила је опаска Би-Би-Си: „Али, она је (истрази) доставила фотографију на којој сте с њом и са руком на њеном струку“.

Ендрју се се изгубио: „Да, доставила је…“

Би-Би-Си: „Како то објашњавате?“.

Ендрју: „Ја не могу… Ја не… Ја немамм… Ја се уопште не сећам такве фотографије…“

У међувремену се испоставило да је Ендрју по неколико пута годишње `посећивао` Епстејнов `ранч` на Флориди где је он организовао оргије за богаташе… Да је Епстејновим приватним авионом летео на његово приватно острво које су многи звали „педофилским острвом“…

Интервју у којем се додатно осрамотио

 

Ендрју је имао секс са најмање две Епстејнове малолетнице

У интервјуу се није нимало кајао нити извињавао.

Краљичин син је моментално постао «токсичан».

Банка «Берклејс», Енглески национални балет и други, који су са принцем инали закључене уговоре, нагло су почели да их раскидају.

Таблоиди су Ендрјуов интервјуу назвали „срамотом краљевске породице` која се не може опрати…

Све је то присилило Елизабету II да сина лиши свих `функција`, а и годишње апанаже од 249.000 фунти годишње.

Скандал су посебно надувавали амерички медији блиски Демократској партији. Да би скренули пажњу са свог Била Клинтона који је деценијама био Епстејнов „најбољи пријатељ“, а и више пута је посећивао „педофилско острво“.

Сина Елизабете II чека одлазак у Њујорк ради давања исказа у „случају Епстејн“.

Ако одбије да се појави, иследници ФБИ закуцаће на врата његове резиденције. Да га саслушају у статусу „сведока“. За почетак…

 

ИЗВОР: http://fakti.org/gloria-mundi/elizabeta-II-morala-da-mladjeg-sina-endrjua-udalji-od-trona-zbog-pedofilske-afere

Подели:

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.