Анализе

ПРЕТЕЧЕ АНТИХРИСТА – Иринеј и Максим уводе потпуну цензуру над свештенством

  • Остајући и даље на истим позицијама које су зацртали увођењем Новог сепаратистичког устава, агент ЦИА Мирко (Иринеј) Добријевић и агент Фанара – мајмунолог Максим Васиљевић сада желе да уведу тоталну цензуру над свештенством!

 

Наиме, по предлогу сада већ надалеко фамозног адвоката Луке Елцега, још прошле 2018 године мајмунолог Максим је покушао да натера своје свештенике да пристану на коришћење јединственог е-мејла, тако што ће епископу доставити своје лозинке које ће „омогућити бољу комуникацију између епархије, свештенства и парохија“. Заиста лепо звучи, као и свака друга глобалистичка „жвака“ а све под паролом „ради безбедности“ и „ради боље комуникације“. Шта у свари значи овај „бољи систем комуникације“? То значи да би епископ имао пуну контролу над целокупном преписком свештеника са парохијанима и практично сваком другом особом са којом комуницира електронским путем. На жалост у ово дигитално доба, многи се осећају комотније да се повере свом свештенику путем е-мејла за неке личне и интимне проблеме, тако да ова врста комуникације има потпуну димензију исповести, те стога мора бити строго поверљива. Али, како нам је језуитски дипломац Иринеј Добријевић саопштио на прошлом Црквеном Сабору у манастиру Нова Грачаница, (а адвокати потврдили) исповест више неће остати у дискрецији између свештеника и покајника, него ће попови „бити дужни“ да поједине преступе својих парохијана одмах пријаве полицији! Значи свештеници треба да цинкаре своје парохијане безбожним властима! Да, ма колико звучало невероватно, то је агенда коју ова двојица духовних злочинаца спроводе.

На сву срећу, свештенство западноамеричке епархије успротивило се оваквој Максимовој директиви (а нарочито свештеници рођени у Америци) бранећи се важећим законима о приватности сваке личности, који (барем формално) још увек постоје у америчком законодавству. Једини свештеник у Максимовој епархији који је одмах пристао да достави лозинку свога компјутера је прота Слободан Јовић, који је на телеконференцији то свечано пред свима изјавио. Свештеник Јовић би можда одмах требало да поднесе захтев епископу Максиму да га чипује, јер то би му омогућило „још бољу комуникацију“ па би епископ Максим могао да га дирекно прати и то уживо на свом ај-фону када иде у тоалет, када доручкује и колико миља пређе у брзом ходању, које практикује скоро сваки дан.

Мајмунолог Максим испија вино „за душу деда Пантелији“
(како је назвао патријарха Иринеја док је овај лежао на ВМА)

Овај предлог који је Максиму тренутно пропао, сада се протежира у Источноамеричкој епархији, само мало суптилније. Потпуно је разумљиво зашто је Добријевић прихватио ову Максимову идеју, знајући да није успео да сломи отпор свештеника, Црквеног одбора и парохијана при саборном храму Св. Саве у Њујорку, управо захваљујући безбедној (дискретној) комуникацији коју су они имали између себе путем е-мејла. Зато је потребно онемогућити овакву врсту комуникације и подвргнути је тоталној контроли! Свештеници који би под притисцима пристали да уступе своје лозинке овом злочинцу, односно да постану потпуни робови, без икакве личне слободе и приватности, могли би одмах и да потпишу документ којим уступају своје попадије епископу Мирку, али као што је многима познато, епископ Мирко преферира особе мушког пола, тако да ће по овом питању морати сами да се „жртвују“.

Можда вам је  овај наслов звучио претерано помпезан или острашћен, али када боље размислите, Антихристову владавину ће карактерисати управо потпуна контрола над људском популацијом и то на глобалном нивоу. Неће више бити кеша, чекова, па ни кредитних картица, већ ће сви (који на то пристану) имати уграђен микро чип који ће им бити и (без)лична карта и платна картица и све и свја. И ово ће се људском роду наметнути под истом паролом „безбедности“, коју тројица епископа у САД уз помоћ својих адвоката проповедају, јер више нико неће моћи да вам украде микрочип и са њим отићи у куповину, оставивши вас у дуговима до гуше. Када свештеници пристану на губитак личне приватности, они ће аутоматски постати најватренији поборници ових нових технологија које ће и нама омогућити „бољу“ комуникацију и „лакшу“ куповину у супермаркетима.

Зато Иринеј Добријевић и Максим Васиљевић уистину јесу претече Антихристове, јер у Цркви уводе систем његове владавине.

 

П.Ј.  Los Angeles, CA

 

ИЗВОР: http://borbazaveru.info/content/view/12095/1/

Подели:

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.