Анализе

Овако хапси НАТО-Монтенегро: Лидеру Праве Црне Горе лисице на руке усред Подгорице

ЈЕДИНИ „ГРЕХ“ МАРКА МИЛАЧИЋА ЈЕ ШТО ЈЕ ПОКУШАО ДА СЕ ОБРАТИ НОВИНАРИМА ИСПРЕД ВДТ

* Приведен и генерални секретар ПЦГ Владислав Дајковић. Милачић се, у знак протеста, попео на аутомобил странке и успео да пре лисица изговори: „Правдо, остала си сама. Без тужилаштва које би те достојно чувало

__________________________________________________________

ЂУКАНОВИЋЕВ режим и даље верује да му нису потребне ни беле ни свилене рукавице.

Монтенегриснак полиција је усред Подгорице -око 11:20 сати – ухапсила председника Праве Црне Горе Марка Милачића и генералног секретара те партије Владислава Дајковића.

Почело је тако што је полиција 11 сати – Милачић тврди „непрописно и незаконито“ – зауставила возило Праве са реквизитима, након што су њени челници покушали да одрже прес конференцију испред зграде Врховног државног тужилаштва.

Други чини мини-драме било је стављање Милачићу лисице на руке након што се попео на кров аутомобила да би одржао говор који је требало да одржи испред зграде тужилаштва.

Пре него што је био `савладан` и онемогућен да говори, рекао је да му је дужност да се у име ћутеће Црне Горе и ћутећих правника опрости од (црногорског) правосуђа „преминулог од ћутања“:

„Правдо, остала си сама. Без тужилаштва које би те достојно чувало…“

Толико је успео да изговори, пре него што су уследили насиље и стављање лисица.

Ево, у НАТО-Монтенегру лидер регистроване политичке партије нема право да се испред било које државне институције (у овом случају: Врховног државног тужилаштва) обрати новинарима.

 

ИЗВОР: http://fakti.org/njegosevi-srbi/ovako-hapsi-nato-montenegro-lideru-prave-crne-gore-lisice-na-ruke-usred-podgorice

Подели:

Поставите коментар

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *