Анализе

ВИДОВДАН СРБСКО ОГЛЕДАЛО

  • За нас Србе Видовдан је чудотворно огледало, од Бога нам дато, у којем се наша душа огледа или како нам је поручио владика Артемије: “Видовдан је зенит над нашим главама, али и темељ под нашим ногама. Видовдан је заиста Видов дан, када се јасно види и сагледава кроз векове „ко је вера, а ко је невера“. То је вечито СРПСКО ОГЛЕДАЛО.“ На том огледалу ће свако да види стање своје душе и да сазна којим путем иде, чији пример следи, коме табору припада, да ли је на њему благослов или клетва, и то једноставно нико не може да избегне

Србине загледај се добро у Видовданско огледало и реци шта видиш!

Да ли си Србине у табору оних, који кажу да антихришћанска ЕУ нема алтернативу и да због тога треба све издати и продати, па и душу своју ђаволу дати?

Да ли си Србине у табору оних, који одбацише Устав Србије и прихватише Бриселски споразум и тако се одрекоше Косова и Метохије?

Да ли си Србине у табору оних, који позваше Србе да изађу на шиптарске изборе и да уђу у власт са злочинцима Тачијем, Харидинајем и тако признаше сатанску творевину државу Косово?

Да ли си Србине у табору оних, који римокатоличко-ватиканску јеретичку и злочиначку организацију називају сестринском црквом, а која је организовала само у прошлом веку убијање преко четири милиона Срба.

Да ли си Србине у табору оних, архијереја СПЦ послушника папиних који раде на унијаћењу народа Србског милом или силом, при томе као звери прогоне верно Христово стадо.

Да ли си Србине у табору оних, који нам војску уништише и уведоше поново данак у крви, нашу децу у НАТО јаничаре претворише и који ће ако треба и на тебе да пуцају?

Да ли си Србине у табору оних, који нам као пријатеље намећу наше вековне непријатеље Турке, Хрвате, Албанце, а од наше браће Руса праве непријатеље?

Да ли си Србине у табору оних, који са највећим почастима дочекују светске зликовце у виду представника НАТО-а, ЕУ и САД који теже да нас потпуно униште?

Да ли си Србине у табору оних, који дозвољавају да нас запрашују из ваздуха и да нас трују модификованом храном?

Да ли си Србине у табору оних, који те терају да прихватиш да ти син са мушкарцем, а ћерка са женом у хомосексуалној заједници живе?

Да ли си Србине у табору оних, који користе медицину да на нама експериментишу и да нас вакцинама и лековима убијају како би нас мање било?

Да ли си Србине у табору оних, који ти децу заглупљују кроз развратну школу, и од наше паметне деце праве дебиле са којима ће лако моћи управљати?

Да ли си Србине у табору оних, који те преко медија и индустрије забаве претварају у послушног роба који не зна и не сме да мисли својом главом, него треба само да прихвати без поговора њихову реалност?

Да ли си Србине у табору оних, бивших Срба који су опијени западном модом-грехом, спремни да се одрекну свега и да прихвате свако понижење за тренутак лажног задовољства и мира…

Да ли си Србине у табору евроунијата и екумениста издајника Бога и рода?

Србине, ако си у њиховом табору, знај да је на теби Лазарева клетва и Вуково проклетство и зато се под хитно покај, ако желиш себи добро и својим потомцима пређи у табор где су: Свети Сава, Св.Симеон, Св.краљ Милутин, Св.кнез Лазар, Милош Обилић, Св.Василије Острошки, Св.Петар Цетињски, Св.ђакон Авакум, Карађорђе, Његош, Гаврило Принцип, Живојин Мишић, Степа Степановић, Св.Петар Дабробосански, Св.старац Вукашин, Св.Јасеновачки мученици, Ђенерал Дража, Св.Николај Србски, Св.Јустин Ћелијски, браћа Милићи, Милица Ракић, Св.мученик Харитон, владика Артемије…

Учинимо што стоји до нас, остало ће Господ дати!

Дана 27.6.2019. године.

Грешни раб Божији Горан Живковић

Подели:

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.