Анализе

ШИПТАРИ НА КОСОВУ ЖЕЛЕ ДА ОСНУЈУ СЛУЖБУ ПО УЗОРУ НА МОСАД КОЈА ЋЕ ЛИКВИДИРАТИ СРБЕ ШИРОМ СВЕТА

  • Бивши припадник ОВК Ридван Тахири предложио формирање специјалне обавештајне службе по узору на Мосад, која ће киднаповати и убијати Србе који су осумњичени за наводне ратне злочине на Косову и Метохији. Операције се не би ограничиле само на територију Космета, него и шире, укључујући ту и ужу Србију

Такву праксу имамо у Изрелу, преноси Тахиријеве речи интернет портал gazetaexpress.

„За хапшење ратних злочинаца који су починили наводне злочине и наводни геноцид над албанцима на Космету треба формирати неколико оперативних група. Прва група би прикупљала податке о мети и реализовала операцију њеног праћења. Друга група би била намењена за елиминацију мете (ликвидација или отмица). Трећа група би преко дипломатских канала обезбедила пребацивање отетих у Приштину“- излаже своју идеју Тахири.

Према овом новинском издању, са овим предлогом су упознати сви релевантни косовски лидери.

Ово помало ексцентрично лице је објавило и десетак фотографија са обуке која је извођена у иностранству.

На њему је приметна и мајица маслинасте боје на којој пише „Israel Tactical Schooll, Counter Terror Academy“. Тахири је током свог боравка на обуци користио различите врсте ватреног оружја, а посебно снајперске пушке.

За сада није познато да ли је Ризван Тахири на ове тренинге ишао у својству званичног представника тзв. државе Косово, или у својој приватној режији.

ИЗВОР: http://www.bog-rata.com/, https://srb.news-front.info/2019/05/22/shiptari-na-kosovu-zhele-da-osnuju-sluzhbu-po-uzoru-na-mosad-koja-e-likvidirati-srbe-shirom-sveta/

Подели:

2 Comments on “ШИПТАРИ НА КОСОВУ ЖЕЛЕ ДА ОСНУЈУ СЛУЖБУ ПО УЗОРУ НА МОСАД КОЈА ЋЕ ЛИКВИДИРАТИ СРБЕ ШИРОМ СВЕТА

  1. Лепо од вас госн Администраторе што дајете простор оваквим информацијама…. подаци из горњег чланка потвђују повезаност албаНаци и Шћипетаре/Шћифтаре/Шифтаре са чоизн пипл. На амблему полиције тзв Косове јесте магендавид/шестоугаона еврејска звезда, али и „свевидеће око њиховога творца Иехова“: https://i.imgur.com/Zwz1XGo.jpg
    Боје заставе су копија боја заставе Израела. Сам амблем је жуто/плаво што су њихове вишевековне боје. Символика је наука над наукама.

  2. Svi nasi ,,prijatelji,, odavno su u savezu, samo nazalost mi Srbi imamo prodane duse za vladare pa nemozemo da se ujedinimo sa jos jedinom preostalom bracom, Rusima ! Ostali, bivsi Srbi, hrvati, makedonci, bosnjaci, milovci itd. bivsi pravoslavci, bivsi posteni : grci, bugari, gruzijci, ukrajinci, rumuni itd.

Поставите коментар

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *