Анализе

ШИПТАРИ НА КОСОВУ ЖЕЛЕ ДА ОСНУЈУ СЛУЖБУ ПО УЗОРУ НА МОСАД КОЈА ЋЕ ЛИКВИДИРАТИ СРБЕ ШИРОМ СВЕТА

  • Бивши припадник ОВК Ридван Тахири предложио формирање специјалне обавештајне службе по узору на Мосад, која ће киднаповати и убијати Србе који су осумњичени за наводне ратне злочине на Косову и Метохији. Операције се не би ограничиле само на територију Космета, него и шире, укључујући ту и ужу Србију

Такву праксу имамо у Изрелу, преноси Тахиријеве речи интернет портал gazetaexpress.

„За хапшење ратних злочинаца који су починили наводне злочине и наводни геноцид над албанцима на Космету треба формирати неколико оперативних група. Прва група би прикупљала податке о мети и реализовала операцију њеног праћења. Друга група би била намењена за елиминацију мете (ликвидација или отмица). Трећа група би преко дипломатских канала обезбедила пребацивање отетих у Приштину“- излаже своју идеју Тахири.

Према овом новинском издању, са овим предлогом су упознати сви релевантни косовски лидери.

Ово помало ексцентрично лице је објавило и десетак фотографија са обуке која је извођена у иностранству.

На њему је приметна и мајица маслинасте боје на којој пише „Israel Tactical Schooll, Counter Terror Academy“. Тахири је током свог боравка на обуци користио различите врсте ватреног оружја, а посебно снајперске пушке.

За сада није познато да ли је Ризван Тахири на ове тренинге ишао у својству званичног представника тзв. државе Косово, или у својој приватној режији.

ИЗВОР: http://www.bog-rata.com/, https://srb.news-front.info/2019/05/22/shiptari-na-kosovu-zhele-da-osnuju-sluzhbu-po-uzoru-na-mosad-koja-e-likvidirati-srbe-shirom-sveta/

Подели:

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.