Анализе

Скандал на РТЦГ: Адвокат Никола Мартиновић поистовијетио Србе са нацистима (ВИДЕО)

  • Адвокат Никола Мартиновић у вечерашњој емисији „Жива истина“ постовијетио је Србе са нацистима. Он је чак и примјетио да су нацисти успјели оно што Срби данас још увијек не могу

Наиме, Мартиновић је закључио да је Хитлер „зајахао“ њемачко друштво само на једној идеји – да је Њемачка неправедно изгубила Први свјетски рат. Други свјетски рат су, како истиче, започели због те идеје, изгубили га и освијестили се.

Нагласио је и да је Конрад Аденауер, први послератни предсједник Њемачке, упркос бројним тешкоћама створио друштво које је схватило учињене грешке, и које је довољно свјесно да такве грешке више не понови.

„Одређени кругови, које ја могу национално да идентификујем као Србе, и то оне којима је идеолошки блиска великосрпска идеја, не могу да се помире ни са догађајима у Србији, ни са догађајима на Косову, у Хрватској, Босни, Македонији – гдје имају проблем са црквом, нити са догађајима у Црној Гори. То је оно избјегавање стварности… Кад се тај проблем превазиђе, онда ћемо ми на Балкану бити мирни“, „визионарски“ је закључио Мартиновић, уз коментар да управо у томе види кључну улогу НАТО-а, као гаранта да Срби неће угрозити све остале!!?

ИЗВОР: https://www.in4s.net/skandal-na-rtv-crne-goore-advokat-nikola-martinovic-poistovjetio-srbe-sa-nacistima/

Подели:

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.