Анализе

Скандал на РТЦГ: Адвокат Никола Мартиновић поистовијетио Србе са нацистима (ВИДЕО)

  • Адвокат Никола Мартиновић у вечерашњој емисији „Жива истина“ постовијетио је Србе са нацистима. Он је чак и примјетио да су нацисти успјели оно што Срби данас још увијек не могу

Наиме, Мартиновић је закључио да је Хитлер „зајахао“ њемачко друштво само на једној идеји – да је Њемачка неправедно изгубила Први свјетски рат. Други свјетски рат су, како истиче, започели због те идеје, изгубили га и освијестили се.

Нагласио је и да је Конрад Аденауер, први послератни предсједник Њемачке, упркос бројним тешкоћама створио друштво које је схватило учињене грешке, и које је довољно свјесно да такве грешке више не понови.

„Одређени кругови, које ја могу национално да идентификујем као Србе, и то оне којима је идеолошки блиска великосрпска идеја, не могу да се помире ни са догађајима у Србији, ни са догађајима на Косову, у Хрватској, Босни, Македонији – гдје имају проблем са црквом, нити са догађајима у Црној Гори. То је оно избјегавање стварности… Кад се тај проблем превазиђе, онда ћемо ми на Балкану бити мирни“, „визионарски“ је закључио Мартиновић, уз коментар да управо у томе види кључну улогу НАТО-а, као гаранта да Срби неће угрозити све остале!!?

ИЗВОР: https://www.in4s.net/skandal-na-rtv-crne-goore-advokat-nikola-martinovic-poistovjetio-srbe-sa-nacistima/

Подели:

One Commnet on “Скандал на РТЦГ: Адвокат Никола Мартиновић поистовијетио Србе са нацистима (ВИДЕО)

  1. Термин „никола“, прецизније „николе“ јесте из хебрејског, термин „мар-тин-нови“ је из хебрејског (наставак -ић је ознака умањења или деминутив). Сподоба можда није иври, али вероватно јесте, одаје га статус у новој Ротшилдовој колонији и србофобија. Нацизам је србима стран, нити можемо нити хоћемо да то будемо. Наш став је да смо ми своји на своме. То је за сионисте главни проблем. Они се труде да од планете направе глобални дигитални концлогор и да успоставе једну војску/једну владу/једну религију (мамон са финесама).
    И сам термин „наци“ јесте из хебрејског. Речи не лажу.

Поставите коментар

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *